Klik og se annoncen

Møller i Mejeriet, lokalt galleri med kunst og kunsthåndværk i det gamle mejeri i Kirke Stillinge, er kommet flot fra start i det nye år, med en yderst velbesøgt fernisering på årets første udstilling.

- Vi ville gerne vise at vi er tilbage efter ferien, og præsentere værker fra alle vores kunstnere samlet i ét rum, i stedet for vores normale koncept, hvor hver kunstner har sin egen gruppe, fortæller Finn Møller.

- Umiddelbart virker det som om det var en stor succes, lyder det fra en glad galleriejer.

- Det giver blandt andet, at man kan se forskelligheden i de mange kunstneres arbejder, fortæller Finn Møller, som i åbningstalen foralte lidt om de forskellige kunstnere - og hvordan et emne eller en person kan skifte udtryk fra den ene kunstner til den anden.

Den oprindelige overskrift for udstillingen var Uhomogeniseret 19,1. - Vi befinder os i mælkeverdenen, konstaterer Finn Møller.

Som dog ikke kunne få noget med den overskrift publiceret på facebook, så udstillingen har siden fået lidt andre benævnelser i digitalt regi. Under alle omstændigheder kan udstillingen ses i det spændende galleri resten af februar måned.

Møller i mejeriet, Støvlebækvej 1a, Kirke Stillinge v. Slagelse, har åbent torsdag og fredag kl. 10.00-17.30 og lørdag-søndag kl. 10.00-16.00.

Se evt. mere på www.kunstmejeriet.dk eller facebook