Klik og se annoncen

En helt ny legeplads ved Trelleborg Friskole i Hejninge v. Slagelse fik forleden en begejstret modtagelse. Ikke uden grund. Legepladsen er udstyret med både en fin bålhytte, motorik- og balancebane samt en svævebane, og her har eleverne alle muligheder for at udfordre sig og selv og hinanden, boltre sig og nyde udsigten over det frie landskab og Trelleborg bag skolen.

De 174 elever på skolen har selv kunnet komme med ønsker til legepladsen, som er blevet til virkelighed efter at skolens støtteforening sidste år søgte KV Fonden om midler til formålet. De fik bevilget 264.000 kroner til projektet, og Den Lille Legepladsfabrik fra Holbæk har stået for udførelsen.

Forleden blev herlighederne så indviet på bedste vis, med inviterede forældre, morgensang og snoreklip samt saftevand og snacks i bålhytten. Efterfølgende blev banerne åbnet for fri leg, og i løbet af ingen tid myldrede hele anlægget med glade børn.

På billedet nederst fmd. for støtteforeningen Lise Hygum Juul og bestyrelsesmedlem Britt Augustsen. Se flere billeder på www.VDonline.dk

Foto: Brian Dehli