Klik og se annoncen

Politiet standsede mandag klokken 15.06 en bil på Grønningen i Slagelse. Bilen var blevet genkendt af et vidne, som mente, at ejeren ikke havde noget kørekort og derfor anmeldte kørslen til politiet.
Føreren var en 18-årig mand fra Korsør, som ganske rigtigt ikke havde nogen førerret. En passager i bilen – en 17-årig fyr fra Dalmose – forsøgte at stikke af, men blev hurtigt indhentet af en politibetjent, og bag i bilen sad en 16-årig fyr fra Korsør.
De blev alle tre anholdt, og da var flere effekter i bilen, som kunne have med indbrud at gøre, blev de sigtet for indbrud.
En narkometertest af den 18-årige fører af bilen gav udslag for cannabis og kokain, og han blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret. Politiet fandt også 1,19 gram hash på den 18-årige, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Både den 18-årige og den 17-årige kaldte politibetjentene for bøsserøve og svans, og de blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale af politiet. Den bil, der var kørende i, blev beslaglagt på stedet.
Den 16-årige blev løsladt efter afhøring klokken 22.55, mens det overvejes, om de to andre anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør tirsdag.

LÆS OGSÅ: Ungdomsskolehold har premiere på kortfilm