Klik og se annoncen

'Hey, vi har brug for dig!' Det er budskabet på en stribe iøjnefaldende bannere på facaden hos Kurt Riishøj A/S, VVS, køl og frys på Sofievej 2 i Slagelse. Her starter man det nye år med at efterlyse nye medarbejdere til virksomheden på denne forholdsvis utraditionelle måde.

- Vi har travlt, og vi har brug for både en VVS'er og en blikkenslager, fortæller Kurt Riishøj. - Vi har annonceret på facebook efter nye medarbejdere, men uden at finde de rigtige. Nu håber vi det lykkes, smiler Kurt Riishøj, som allerede har fået reaktioner på de nye facadeopslag. Han håber de iøjnefaldende bannere kan generere nye kolleger til en udvidelse af staben, som gennem mange år har ligget på 16-18 medarbejdere. Både VVS'ere, blikkenslagere og kølemontører, som er uddannede og certificerede understreger Kurt Riishøj.

Firmaets største målgruppe er industri og erhverv.

- Men vi sælger også mange varmepumper til private hjem, oplyser Kurt Riishøj, som lægger stor vægt på både fagligheden og den gode kundeservice. - Vi behandler folk ordentligt.

Lige nu er virksomheden godt på vej mod 25 års jubilæet, som markeres i februar måned.

Det sker med sønnen Martin Riishøj som medejer af 20% af virksomheden, som starten på et langsomt generationsskifte. Samtidig har Kurt Riishøj A/S, som tidligere omtalt i Uge Nyt, pr. 1. januar overtaget Havrebjerg VVS og blikkenslagerforretning, idet indehaveren herfra, Gunni Carlsen, ønskede at gå på pension efter mange års virke. Det blev op mod jul markeret med et velbesøgt åbent hus i værkstedet på Sofievej, hvor der var lejlighed til at hilse på både Annette og Gunni Carlsen samt Per Sennenwald, som fortsætter hos Kurt Riishøj A/S, hvor han også fremover er klar til at servicere sine mange kunder fra årene i Havrebjerg-virksomheden.

- Han kender alle kunderne, og har nu fået både lidt flere kolleger og en vagtordning bag sig som back-up, konstaterer Kurt Riishøj.

På billedet øverst Kurt og Martin Riishøj, på billedet nederst Per Sennenwald, Gunni og Annette Carlsen samt Martin og Kurt Riishøj.

Foto: Evan