Klik og se annoncen

Inden 26-årige Søren Egmose og 25-årige Luna Kjølstad til sommer afslutter deres kirkemusikeruddannelse som hhv. præliminær organist og kirkesanger, præsenterer de nogle af deres eksamensstykker ved en koncert i Stillinge Kirke tirsdag, den 23. maj kl. 19.30.

Søren Egmoses musikalske grund er lagt i Københavns Drengekor og på Skt. Annæ; med bl.a. kronprinseparrets bryllup som en af de helt store musikalske oplevelser. Siden efteråret 2014 har Søren Egmose været ansat som organistassistent i Nørrevangskirken, Slagelse, og sideløbende har han studeret på Løgumklosters Kirkemusikskoles afdeling i Odense. Til sommer afslutter han sin uddannelse til præliminær organist, og til koncerten i Stillinge kirke vil Søren spille stykker fra sit eksamensprogram, bl.a. tre orgelkoraler af Johann Christoph Bach, en begravelsesmarch af Chopin og Johann Pachelbels velkendte kanon.

Siden 1. september 2016 har Luna Kjølstad været ansat som kirkesanger i Stillinge Kirke på hverdagene. Hun synger desuden i Sct. Peders kirke om søndagen. Også Luna har fået sit musikalske fundament i et af de mange lokale kirkekor, hvor hun startede som 10-årig. Selv om musik altid har fyldt meget hos Luna, har hun taget nogle omveje og er f.eks. udlært mekaniker! Sidste sommer afsluttede hun MGK (Musikalsk Grund Kursus) på Slagelse Musikskole og har siden studeret på Roskilde Kirkemusikskole, hvorfra hun afslutter kirkesangeruddannelsen til sommer. Efter sommer venter konservatoriet i København. Til koncerten synger Luna stykker fra sit eksamensprogram, bl.a. Faurés kirkearie Cantique de Jean Racine, danske romancer, og et enkelt Disney-nummer har sneget sig ind.

Der er gratis adgang til koncerten i Stillinge Kirke. Alle er velkomne.