Klik og se annoncen

Af John Hansen

To klinisk kolde afslutninger - dels allerede efter tre minutter og dels i overtiden - var nok for Skovshoved til at vinde 2-0 i søndagens 2. divisionsopgør på Slagelse stadion.

Dertil havde gæsterne et lumsk, vindblæst forsøg i 1. halvleg, som SBI-keeper Mads Kümpel lige netop fik viftet op på trekantsammenføjningen.

Tamme Slagelse

Godt 500 tilskuere kunne - i ellers smukt solskinsvejr - i den anden ende af banen konstatere, at et fortsat skades- og afbudsramt Slagelsehold stadig havde for lidt sammenhæng og for lidt at byde på.

Nytilkomne Tarik Mouhrib (7) havde tilmed fået det forkerte ben ud af sengen den dag. Og det var han ikke ene om.

Vildskab hvor?

I det offensive og inde i feltet kunne man som Slagelsetilskuer i det meste af kampen savne nogen vildskab og initiativer til indløb i feltet.

Sådan som man gang på gang kunne se det samme søndag i tysk tv, når de bragte indslag fra det ene pokalopgør efter det andet. Her i DFB-pokalen er de små hold (altid hjemmehold) vilde efter at føre sig frem, satse og overraske.

Og det oplevede vi i mindst ti tyske pokalkampe i weekenden.

Nye unge kom ind

For Slagelses vedkommende så man lidt mere vilje, tro og udfordring, da Balling sent i 2. halvleg foretog tre offensive udskiftninger.

Marius Kryger Lindh (58. min.), Simon Nielsen (83.) og yderligere Mikkel Petersen (72.) satte fine offensive tegn, da de fik chancen.

De små marginaler

Og det var da også Mikkel, der efter et opløb i højre side inde i overtiden (stadig ved stillingen 0-1), leverede en flad bold og kæmpechance til Mathias Bjaldby.

Bjaldbys inderside fra nær hold blev dog heldigt pareret af Skovshovedkeeperen.

Ellers var kampen endt 1-1 - og ikke 0-2.

Så lidt afgør sommetider fodboldkampe...