Klik og se annoncen

Af John Hansen

Lige knap 1.400 medlemmer tæller man p.t. i Vestsjællands Teaterforening.

Og mere end 10.000 har i denne succesrige sæson besøgt Slagelse Teater i Herrestræde - og fået gode oplevelser.

Medlems-præsentation

Her den 3. maj 2019 - en fredag aften - lægger man igen op til en større, samlet medlems-præsentation af de kommende forestillinger i en sæson 2019-20, der ser ud til at kunne blive lige så succesfuld som den aktuelle.

Blandt de nye er Flemming Jensen-komedien Jorden Rundt på 80 dage (20. sept.), en Jørgen Ryg-cabaret (3. okt.) og Det Kongelige Teaters Scener fra et ægteskab...

Og man må sige, at aktiviteterne og billetsalget omkring Helenes kontor på teatret i den grad er stigende i disse år.

Over 600 har sagt ja

'Jamen, vi gentager succesen fra sidste år og afholder et stort præsentationsarrangement af den kommende sæson for teaterforeningens medlemmer på Slagelse Teater fredag 3. maj kl. 19.00,' lyder det fra teaterkontoret i VT.

Sidste år kom der ca. 450 publikummer.

I år er alt udsolgt allerede nu - dvs. over 600 billetter er udleveret på kun få uger.

Så interessen har været kæmpe stor!

Rasmus Krogsgaard vært

Årets vært er igen 'revykongen' Rasmus Krogsgaard, der gjorde det helt forrygende sidste år.

'Fra scenen præsenterer han næste sæsons program på en kæmpe LED-skærm.

Kombineret med masser af sang, musik, sjov, parodier og spas,' fortæller Helene Dorthe Hansen fra Marketing og administration i Vestsjællands Teaterkreds.

Forrygende sæson 18-19

'Det har været en helt forrygende sæson 2018-19,' fortæller Flemming Pedersen, formand for Vestsjællands Teaterkreds.

'Vi har endda forestillinger helt ind til 30. april, så sæsonens slutresultat kan ende noget højere end de 10.100 billetter, vi allerede har solgt.'

Mød mig på Cassiopeia

Teaterforeningen synes, det kunne være sjovt at markere det flotte billetsalg med at kontakte kunden, der købte billet nr. 10.000.

Og det var da også en noget overrasket Annette Søhus Olsen fra Inner Wheel, der blev ringet op af Helene Dorthe Hansen fra teaterkontoret med den sjove nyhed.

'Jeg havde lige bestilt billetter til forestillingen Mød mig på Cassiopeia, der spiller på teatret til april, da jeg senere på dagen blev ringet op og fik at vide, at det netop var mig, der havde købt billet nr. 10.000. Jeg synes, det er flot, at vi i Slagelse har en teaterforening, der kan præstere at trække så mange publikummer til,' fortæller friske Annette.

Synlighed, repertoire

Flemming Pedersen og Helene Dorthe Hansen fra teaterforeningen er enige om, at det flotte billetsalg i år skyldes en kombination af større synlighed og et rigtig godt repertoire.

'Udover husstandsomdelingen af vores program har vi annonceret i diverse trykte medier, været aktive på de sociale medier, udsendt månedlige nyhedsbreve, været repræsenteret med stande på torvet i både Vestsjællandscentret og Høng centret m.v., ligesom vi i maj måned for første gang nogensinde i teaterforeningens historie afholdte et stort arrangement for alle vores medlemmer, hvor det nye program blev præsenteret.

Et tiltag der helt sikkert også har solgt nogle ekstra billetter. Alt sammen noget der skaber synlighed, som er altafgørende i en tid med så mange kulturtilbud,' slutter Flemming Pedersen og Helene Dorthe Hansen.