Klik og se annoncen

Text og foto: Steen Andresen

ELITESPORT: Badminton er atter hyperaktuelt i Skælskør i disse dage. Det gælder ligaen.

Således er TSS-ligaholdet på spil i Skælskørhallen - og faktisk var det ligaens bundhold, som Team Skælskør-Slagelse skulle spille mod på hjemmebane i tirsdags.

Optimismen var ikke i højsædet inden kampen, idet TSS-holdet manglede tre-fire af de bedste spillere på flere betydningsfulde pladser, bl.a. Mark Caljouw, Holland, Luis Enrique 'Kike' Penalver fra Spanien, Mads Pieler Kolding og Evgenia Kosetskaya.

En hård fight

Unge dygtige vikarer var sat ind, men modstanderen Århus AB, der p.t. skraber bunden i ligaen, kæmpede sig igennem de ni kampe, og slaget endte med en sejr på 5-4 til Århus.

Det vil efter de nye regler sige, at Århus får to points oveni og Team Skælskør-Slagelse et point, så resultatet blev 7-5 til Århus AB.

Dygtige russere

Holdkampen indledtes med to mixdoubler, hvor TSS' Kim Astrup Sørensen og Selena Piek i tre sæt slog Kasper Antonsen og Emilie Furbo med cifrene 21-18, 17-21, 21-9.

Derimod tabte Tobias Rønbøg og Olga Morozova til Århusparret Mathias Hansen og Brittney Tam med 13-21, 21-14, 9-21.

Det var et slid

Den russiske pige Anastasiia Akcurina fik rettet op på dette i en solid sejr over Århus` Trine Villadsen i 2. damesingle med cifrene 18-21, 21-9, 21-14. Derimod måtte Team Skælskørs Toby Penty slide sig til en sejr i tre sæt over århusianeren David Kim Christensen med 20-22, 21-14, 21-13.

I anden herresingle gjorde Jakob Stage det rigtig godt, men måtte se sig besejret af Jakob Godt Hansen fra Århus med 15-21, 14-21, og i 1. damesingle slog Brittney Tam sikkert Team Skælskørs Ashwati Pillai med 9-21, 17-21.

Den russiske damedouble derimod viste stort spil, og det var en fornøjelse at se de to Team Skælskør spillere Anastasiia Akchurina og Olga Morozova dygtigt og sikkert slå Emilie Furbo og Trine Villadsen fra Århus AB med 21-9, 21-12.

Før slutspurten

Således var stillingen i matchen 4-3 til Team Skælskør inden de to sidste kampe i herredouble.

Første herredouble bar tydeligt præg af, at de andre kampe sad i benene, så Toby Penty og Kim Astrup Sørensen blev rimeligt let besejret af Århus' Philip Seerup og Kasper Antonsen med 12-21, 16-21. I anden herredouble gik det ikke bedre. Jakob Stage og Tobias Rønbøg kæmpede bravt, men blev slået af Århus AB's Mathias Hansen og David Kim Kristensen med 13-21, 15-21.

TSS tredje sidst

Resultatet 5-4 til Århus AB betød, at Århus fik 7 points med videre og Team Skælskør fik 5 point.

Stillingen efter fire kampe i badmintonligaen er så, at Team Skælskør Slagelse ligger på sjettepladsen med 22 points, mens Højbjerg nu er i spidsen med 30 points. Der deltager kun otte hold i ligaens slutspil.

Næste hjemmekamp finder sted i Skælskørhallen fredag den 6. december, hvor Team Skælskør-Slagelse skal møde topholdet fra Højbjerg.

En spændende kamp, der kræver fuld lokal opbakning, så vi ses den 6. december kl. 19 i Skælskørhallen