Klik og se annoncen

Af John Hansen

Det ligger næsten lige på den fla'e.

En kontraktforlængelse 2020 mellem Slagelse Kommune og Team Danmark.

Team Danmark har på ingen måde fortrudt, at man fra 2016 tog Slagelse Kommune med ind i den eksklusive kreds af Team DK-kommuner.

Lone Hansen i stort OL-år

Det forsikrer Lone Hansen, direktør i Team Danmark, da Uge Nyt taler med hende ved et stort anlagt OL-arrangement i Eksperimentarium.

Her har man nemlig samlet hele 150 mulige danske OL-atleter - inklusive maratonløberen Abdi Ulad fra Slagelse - ved begyndelsen af dette spændende OL-år.

'Stor opbakning her'

'Jo, jeg er bestemt fint tilfreds med Slagelse som elitekommune,' understreger Lone Hansen.

'Der er gode forhold og udvist stor fleksibilitet i kommunen - og så har jeg altid mærket en meget stor og bred opbakning omkring projektet.

Sports College synes jeg også er et godt sted at at bo for de unge - et godt samlende sted for sportsfolk under uddannelse, lige ved stadionanlægget,' fremhæver Lone Hansen.

Kvalitet i træningen

Hun og Team Danmark lægger vægt på, at man jo gerne skulle kunne dyrke sin idræt under gode forhold - og med kvalitet i træningen.

Og Lone Hansen ytrer med tilfredshed, at Slagelse siden kontraktindgåelsen i 2016 under Stén Knuth - og med bl.a. Sport College og de igangsatte eliteidrætsklasser på Nymarkskolen.

Her i 2020 er det sådan, at der mellem Team Danmark og Slagelse Kommune, nu ved borgmester John Dyrby Paulsen, skal forhandles ny kontrakt (eller forlængning).

Dyrby: Vil udvikle yderligere

Og en sådan forlængelse af kontrakten er John Dyrby helt med på. Ja, mere end det.

'Vi vil ikke kun gerne forlænge kontrakten her i 2020 med Team Danmark. Vi vil meget gerne udvikle og udvide den, så endnu flere kan få glæde af mulighederne.

Vore skoler og uddannelsesinstitutioner er meget interesserede i at være med på flere fronter,' forklarer John Dyrby under DR- og DIF-sportsgallaen forleden i Boxen i Herning.

Mens han drømte om bare at have lidt mere a la Boxen derhjemme i Korsør eller Slagelse...