Klik og se annoncen

Af John Hansen

Der var engang, hvor store musiknavne som TV2, Gnags, Sebastian m.fl. altid kom forbi Slagelse.

Det gjaldt primært store koncerter med både 1.200 og 1.500 musikglade samlet i den gamle Slagelsehal, evt. Antvorskovhallen - eller på Slagelse Gymnasium.

I en årrække har det - trods Musikhusets mange koncerter med et meget varieret udbud af både større og mindre navne - ikke været muligt at opleve flere af de største etablerede navne i det vestsjællandske - men derimod i Ringsted, Roskilde eller måske Næstved.

LÆS OGSÅ: TV2 til festuge i Slagelse

Slagelse Musikhus marts

Nu melder Steffen Brandt & Co. dog fra musikbyen Aarhus, at han og TV2 er mere end klar til at komme til koncert i Slagelse fredag den 22. marts.

TV2-folkene har altid holdt meget af Slagelse - og Skælskør Lystskov med Rod i Rocken - og de glæder sig til et come-back med optræden i Musikhuset i Træskogården.

Søndagsavisen talte bl.a. ved Sport 2018 i Herning (5. januar i år) med Brandt, da TV 2 her leverede livemusikken. 'Og du ved, jeg glæder mig altid til Slagelse. Det er lidt tid siden, vi var der sidst, men den by - og det musikhus - hører hjemme på vores vej,' understregede en velfornøjet forsanger.

Nyt album 9. november

TV2-bandet arbejdede sig længe hen imod release af deres nyeste album den 9. november sidste år.

Og det følger man naturligvis op med denne live-tour rundt i Danmark - elektrisk og akustisk.

Turnéen åbnede naturligt nok hjemme i Musikhuset i Aarhus - selvfølgelig - og det var berammet til den 1. og 2. februar.

Over det hele...

Derpå følger 24 yderligere koncerter i byer fra Randers og Herning til Københan (Operaen), Sønderborg, Ringsted, Næstved og altså Slagelse til sidst i forløbet.

Inden Steffen & Co. agter at sætte punktum

igen i Aarhus. Ekstra ekstra.

Flere koncerter er allerede udsolgt, heriblandt den i Slagelse.