Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

Så er vi atter nået ind i badmintonsæsonen.

Også for eliten i den danske liga - og forleden oplevede vi anden runde i badmintonligaen, hvor TS Skælskør stillede med hele fire nye spillere på hjemmebane mod et stærkt hold fra Solrød Strand.

Det blev en hæsblæsende tæt kamp, der til sidst måtte afgøres i Golden Set efter stillingen 3-3.

Enten - ellerâ?¦

Og kampene var af enten- eller typen.

Enten var det kamp til stregen, eller også gik det overbevisende stærkt med afgørelsen. Således med damedoublen med russiske

Olga Morozova og svenske Amanda Høgstrøm betegnede træner Steen Schleicher Pedersen 'som en kamp, de aldrig rigtig kom i gang'. Eller herredoublen, hvor TS Skælskørs Kim Astrup Sørensen måtte sidde over grundet et 'træthedsbrud i foden', som hjælpetræner Emil Staack fortalte. Tobias Rønbøg og Søren Gravholt gjorde en heroisk indsats, men overmagten i Niclas Nøhr og Lasse Mølhede var for stor.

Mixdoublen tog TS Skælskør sikkert hjem med Selena Piek og velspillende Frederik Søgård.

Line overraskede Mia...

Herresinglen mellem engelske Toby Penty fra TS og Felix Burestadt fra Solrød Str. Endte i en flot og velspillet kamp med en sejr til Toby på 23-21, 21-12.

Og Line Kjærsfeldt leverede en lille overraskelse mod Mia Blichfeldt, som hun slog i tre set 21-19, 16-21, 21-3, mens Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Marc Caljouw også spillede en lang og tæt kamp mod hinanden, som HK knebent vandt 21-23, 21-13, 21-19. Men han spiller utrolig godt, var HK`s kommentar efter kampen.

Golden Set

Og efter et par timer var stillingen 3-3.

Ikke alene spillerne var svedende trætte. Det var publikum også over det gode, intense og spændende spil, som faktisk i flere tilfælde var så godt, at man tænkte, at resultatet egentlig i sidste ende kunne være det samme.

Men vi skulle gennem et afgørende Golden Set.

Det blev herresingle

Trænerne Jakob Poulsen fra Solrød Str. og Steen Schleicher Pedersen valgte skiftevis fra - og det endte med en herresingle. Solrød valgte en dødtræt HK Vittinghus og TS Skælskør valgte Toby Penty. Her var Penty stærkest, og med 21-13 spillede han sejren hjem til TS.

Det gav 2 points til TS Skælskør og 1 point til Solrød Strand.

Så efter torsdagens kamp er stillingen den, at Vendsyssel ligger i spidsen med 6 points, Skovshoved på andenpladsen med 6 points, TS Skælskør på tredjepladsen med 5 points og Solrød Strand med 4 points.

Næste hjemmekamp er mandag den 29. oktober i Skælskørhallen kl. 19 mod Skovshoved.