Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

Danmarks dygtigste badmintonspillere var torsdag aften tilbage i SBC i Skælskør.

Der var tale om et ligamøde mellem to af de store: Team Skælskør og Vendsyssel.

Og der var ikke megen tro på sejr inden kampen mod Vendsyssel hos TS Skælskørs træner Steen Schleicher Pedersen.

TS Skælskør går ind i turneringen med 17 spillere - 10 herrer og 7 damer - Det er således denne trup, som skal bringe os igennem en meget uforudsigelig sæson, hvor alt i virkeligheden kan ske, og hvor vi skal vide at slå til, når chancerne byder sig.

Ligaen er skåret ned med to hold og flere klubber har oprustet, så der bliver hård kamp om placeringerne i år. Umiddelbart ser Højbjerg og Vendsyssel rigtig stærke ud.

Det er sjældent, vi ikke er favoritter på vores fantastiske hjemmebane, fortsætter træneren, men denne gang vil jeg faktisk skyde favoritværdigheden over til vores modstandere, som ser meget velbesatte ud på alle pladser!

Fantastisk holdindsats

Men sådan gik det slet ikke. Aftenens første tre kampe, to mixdoubler og en damesingle gik over al forventning. Kim Astrup og Selena Piek slog Robin Tabeling og Christinna Pedersen med cifrene 16-21, 21-14, 21-13.

Den anden Mixdouble blev også en tresetter, men Marc Caljouw og Olga Morozova fra TS Skælskør slog Jacco Arends og Cheryl Seinen med cifrene 18-21, 21-10. 21-16.Tredje kamp var damesingle, hvor nyindkøbte Eugeniya Kosetskaya slog Vendsyssels Kirsty Alison med 11-21, 21-15, 21-11.

Og minsandten om ikke også den anden damesingle med nyindkøbte Ashwathi Pillai slog Deborah Jille med 13-21, 21-11, 21-17.

Foran hele 4-0

Så stod der allerede 4-0 til TS Skælskør. En hård nyser og Vendsyssel var i chok. Herefter blev den 2. herresingle en sand gyser. Indkøbte spanske herresinglemester Louis Enrique Panalver fik et opslidende opgør med Vendsyssels Victor Svendsen, men fik til sidst knækket jyden. 19-21, 27-25, 21- 18 endte opgøret udi til Louis fordel.

Jan Ø Jørgensen pyntede lidt på stillingen med en sejr på 21-17, 21-16 over Toby Penty, der aldrig rigtig fik fat i den dygtige Jan Ø.

Stillingen var således 5-1, da damedoublen gik i gang. Der var Christinna Pedersen og Cheryl Seinen alligevel for stor en mundfuld for Olga Morozova og Eugeniya Kosetskaya, der indmellem viste gode takter, men måtte se sig slået med 21-19, 21-18.

Vendsyssel trak sig fra den 1.Herredouble, så inden 2. herredouble var stillingen 6-2 til TS Skælskør. I 2. herredouble kæmpede debutanten Jakob Stage og Louis Enrique Panalver bravt mod den erfarne duo Zvonomir Durkinjak og Victor Svendsen, men måtte se sig slået med 21-16, 21-8.

Kampen endte således 6-3 til TS Skælskør, der således erhvervede sig de tre bonuspoint, så kampresultatet blev 9-3 til Skælskør.

Glad træner

Det var en glad træner, avisen talte med lige efter kampen. Vi spiller en ekstrem god første runde med hele tre sejre i rap. Det er helt sindssygt. Alle gør det fantastisk, og det sætter pres på Vendsyssel, så det var en fantastisk præstation af vore spillere. Og så går debutanten i ligaen Ashwathi hen og vinder i tre set - helt uhørt flot. Der er ikke nogen, der siger vi vinder næste gang, men vi er glade for de points, vi får her i dag. Jeg havde tænkt, at vi tabte i dag, for vi mangler vores gode herredoubler (Mads Pieler Kolding og Frederik Søgård er på skadeslisten). Og nu har alle vores nye spillere vundet her i dag, så det ser godt ud fremover, runder træneren af.

Uha, ja, det var tætte kampe nogle af dem, men nu er TS Skælskør oppe på en tredjeplads med 10 points. Det må så siges, at det er efter to kampe, hvor resten af ligaen kun har spillet en kamp. Aarhus AB ligger p.t. i bunden, og det hold skal vi møde på næste hjemmebanekamp tirsdag den 26. november kl. 19 i Skælskørhallen.

Her har vi bruttotruppen

På et af vore fotos ser vi TS Skælskørs bruttotrup inden kampen mod Vendsyssel:

Kim Astrup, Frederik Søgaard (skadet), Selena Piek, Holland, Mark Caljouw, Holland, Toby Penty, England, Luis Enrique 'Kike' Penalver, Spanien, Olga Morozova, Rusland, Ashwati Pillai, Sverige, Evgenia Kosetskaya, Rusland, Jakob Stage, Oliver Kiner og Tobias Rønbøg.

Flankeret af tv. hjælpetræner Emil Staack og holdleder th. Jens Hansen.

Fraværende: Mads Pieler Kolding (Skadet), Anastasia Akchurina, Rusland, Imke van der Aar, Holland (Skadet), Alyssa Tirtosentono, Holland, og Simon Olsson, Sverige.