Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

BADMINTON: Så har vi set det med. Hvilken bøvlet TS-tirsdag og torsdag...

TS Skælskør mødte frem med syv sejre ud af syv mulige ved hjemmekampen mod Greve tirsdag aften i Skælskørhallen. I spidsen af badmintonligaen med en føring på 18 points og tre points foran Greve og med hele 4 points ned til ærkerivalen Skovshoved på 4. pladsen og med Aarhus AB på tredjepladsen.

Men med hele tre sygefravær i henholdsvis 2.herresingle, damedouble og herredouble, så var det op ad bakke hele vejen igennem ligakampen, skønt den næsten fuldt publikumsbesatte hal støttede flittigt undervejs. Og skønt vikarerne kæmpede bravt på de akut indsatte pladser.

Herresinglen nøglekampen

Slaget indledtes med mixdoublen, hvor Selena Piek og Frederik Søgaard spillede næsten lige op med spillende træner Anders Kristiansen og Ditte Søgård Hansen. Denne match endte dog med en sejr til Skælskørparret på 21-17, 21-17.

I herredoublen var Kim Astrup erstattet af den unge Tobias Stegman Rønbøg, der fightede flot sammen med Søren Gravholt mod Greves Mathias Christiansen og David Daugaard. Overmagten var dog for stor, og kampen endte 21-11, 21-8 i Greves favør.

I damedoublen havde Skælskørs Amanda Høgstrøm meldt forfald, og hun blev erstattet af den unge Vanessa Clausen, men hun og Olga Morozova måtte se sig slået af Amalie Magelund Krogh og Rikke Søby Hansen med cifrene 21-7, 21-9.

Et lyspunkt i rækken af nu tre tabte kampe var damesinglen, hvor Line Kjærsfeldt sikkert slog Greves unge, men velspillende Michelle Skjødstrup i to sæt med 21-15, 21-13.

Det trak ud

I 2. herresingle havde Skælskørs Toby Penty meldt fra og var erstattet af Joel König, der var tæt på en tresetter mod Skælskørs tidligere Kalle Koljonen. Men det rakte ikke, og Kalle fra Greve løb af med sejren i to sæt, 21-8, 22-20.

Stillingen var således 3-2 til udeholdet, inden sidste kamp, 1.herresingle, gik på banen. En kamp mellem Skælskørs Marc Caljouw og Greves indiske spiller Dey Subhankar. En Skælskørsejr her ville give Golden set, hvor der var chance for et par points til TS Skælskør inden sidste kamp i slutspillet torsdag den 31. januar.

Men sådan gik det ikke. I en drabelig og spændende tresetter måtte Skælskørs Marc Caljouw se sig slået af inderen med 21-18, 13-21, 21-16.

Spændende topkampe

Sidste kamp i grundspillet spilledes torsdag den 31. januar. Og det var for TS Skælskørs vedkommende en udekamp i Århus.
Her var TS også slemt sygdoms- og skadesramt, så man tabte også her 4-2. Dermed røg frontplaceringen, og man må ud i en kvartfinalekamp mandag 11. februar - heldigvis hjemme.
SIDSTE: Og det bliver mod Skovshoved.