Klik og se annoncen

Af John Hansen

Så har den socialdemokratiske folketingsgruppe valgt sin sundhedsordfører for den kommende tid.

Og det er en Slagelsedreng, der bliver regeringspartiets sundhedsordfører - nemlig Rasmus Horn Langhoff.

'En rigtig spændende opgave. Og vi har jo ikke mindst i vores område med Vestsjælland - og Region Sjælland - meget store udfordringer på området,' siger Rasmus Horn her i weekenden til VDonline og Uge Nyt.

'Der er nok at tage fat på.'

Vigtige poster...

Som nævnt har den socialdemokratiske folketingsgruppe netop fordelt nogle af de vigtige ordførerposter.

Konstitueringen medfører bl.a., at lokalvalgte Rasmus Horn Langhoff, født og opvokset i Slagelse, udnævnes som Socialdemokratiets og regeringens sundhedsordfører:

'Det glæder jeg mig fantastisk meget til. Det er afgørende, at vi har en velfungerende sundhedssystem, som tager sig godt af alle borgere - høj som lav, og som også passer godt på vores mange medarbejdere i hele sundhedssektoren,' udtaler Rasmus Horn Langhoff videre.

Også udenrigs...

Rasmus Horn Langhoff bliver desuden næstformand for Folketingets udenrigsudvalg. En spændende og eftertragtet post, som Langhoff også ser frem til:

'Det tager jeg som et skulderklap. Jeg vil bruge sommeren på, at sætte mig godt ind i arbejdet og ser frem til at varetage dette vigtige arbejde også,' fortæller han til os i Slagelse og på Vestsjælland.

Rasmus Horn Langhoff er desuden blevet medlem af bl.a. forsvarsudvalget, uddannelses- og forskningsudvalget samt udvalget for landdistrikter og øer.