Klik og se annoncen

- Vi er konstant på nettet, forlader aldrig hjemmet uden vores smartphone og bruger flere og flere timer med øjnene fikseret på en skærm. Efterhånden er der mange af os, der savner et alternativ.

Det er budskabet fra Slagelse Bibliotekerne. - Måske er det netop derfor, at brætspil er tilbage igen og nu er mere populære end nogensinde. Faktisk udvikles og udgives der flere spil, end der har gjort før!

Derfor inviteres alle til Store Brætspilsdag onsdag den 12. februar kl. 13-17 på Slagelse Bibliotek og Borgerservice. Der skrues ned for tempoet og op for samværet på tværs af generationer.

Nyt samarbejde er kommet i spil

Brætspilsnørderne består af Allan og Birgitte Jespersen som, udover at være helt tossede med at spille brætspil, også tager ud og afholder forskellige events, hvor der spilles brætspil og turneringer.

På Store Brætspilsdag vil der være fokus på fire udvalgte brætspil; Dixit Odyssey, Ticket to ride, Quacks of Quedlinburg og Dice Throne. Men hvis du er mere til en omgang ludo eller skak, så frygt ej - der vil være mulighed for at spille det hele. Der vil være noget for enhver smag og spillelyst. Samtidig med at spilleglæden bobler kan du nyde en kop kaffe, te og saftevand.

Fokus på fælles oplevelser

Kulturmedarbejder på Slagelse Bibliotek og Borgerservice, Caroline Sørensen, ser frem til en hyggelig dag og fremhæver: - Vi glæder os meget til en rigtig sjov og hyggelig dag med alle, som har lyst til at være med. Alle er velkomne og det er lige meget om man kommer alene, sammen med familien eller sine spillegale venner. I skal bare dukke op, vi skal nok hjælpe jer i gang.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Se mere om vinterferiens mange arrangementer på bibliotekerne på www.slagelsebib.dk