Klik og se annoncen

På fredag d. 16. november kl. 10 åbner Christian Kok, Martin Refsgaard og Johni Jensen en stor, ny tøjbutik på Smedegade 79 i Slagelse, hvor der senest har været Flügger-forretning. Den 350 kvm.store forretning fyldes med herre- og dametøj, fra både danske leverandører og fra Paris, fortæller Christian Kok og Martin Refsgaard. Navnet er Klunsbar - som refererer til at forretningen også indeholder en hyggelig kaffebar.

- Det skal være lidt afslappet og med en hyggelig stemning, og folk må meget gerne komme forbi og hænge ud og snakke, understreger Christian og Martin.

De glæder sig over den gode beliggenhed med stor synlighed mod den stærkt trafikerede Smedegade - og masser af P-pladser i gården.

- Der er så mange muligheder her, bl.a. kan vi om sommeren også have tøjsalg i gården, konstaterer Christian Kok.

Outlet manglede i Slagelse

I indretningen går de tre ejere efter det lidt rå look. Selve konceptet er outlet.

- Det var ikke noget vi havde i Slagelse - det mangler vi, siger Christian Kok.

- Vi prøver primært at lave gode priser på alt. Vi finder nogle varer, hvor vi kan købe større partier, så vi kan få forhandlet os frem til en god pris.

- Alt hvad vi har er billigt. Så der er gode priser til både herrer og damer. Gennemsnitligt er der omkring 30% at spare, på nogle ting lidt mere og andre måske lidt mindre - på mange ting sparer man 50%. F. eks. har vi habitter til 500 kr. Mærkerne er bl.a. Lindberg, Bison og Bjørn Borg.

Mens Johni Jensen er håndværkeren i partnerskabet og bl.a. har lagt det nye gulv i den store tøjforretning, er Christian Kok og Martin Refsgaard velkendte ansigter i den lokale tøjbranche og det bliver dem kunderne kommer til at møde i forretningen.

Christian har i en årrække drevet forretningen Wagner i VestsjællandsCentret, hvor Martin har været elev.

Wagner-forretningen lukkede Christian først på året.

- Jeg har været lidt ude som sælger, men jeg kunne bare mærke at jeg gerne ville være selvstændig igen, det er der jeg brænder igennem, smiler Christian. Han tog fat i Martin, der også var i job som kørende sælger. Han var straks klar:

- Det er bare det her, jeg føler for, jeg var begyndt at savne kunderne og jeg har virkelig brændt for at komme tilbage.

- Her kan vi gøre som vi vil. Vi er os selv, og ikke med i nogen kæde.

Der er købt stort ind til åbningsdagen på fredag, som også markeres med sandwiches og forfriskninger til kunderne.