Klik og se annoncen

Af John Hansen

Her lidt nyt fra lokalsporten netop nu.

Fodboldspillerne i Slagelse B&I forbereder sig intenst på at følge op på den flotte 2017-sæson - og helst vinde sin Danmarksserie her i foråret.

Det vil give et vigtigt avancement til 2. division.

Og netop et af de bedre 2. divisionshold, Avarta fra Rødovre, mødte Ulrik Ballings hold lørdag i en træningskamp på den slagelseanske kunstbane.

Farlige Frederik i front

Et skarpt og effektivt Slagelsehold slog til og besejrede Avarta med klare 3-1.

Det var altid målfarlige Frederik Christensen (to mål) og Patrick Andersen, der flot scorede allerede i 1. halvleg mod et dog svækket gæstehold - der havde Thiago Pinto Borges med på holdet.

Keeper Sebastian Sørensen og veteran Andreas Marcher, der nok spiller sin sidste halvsæson, stod godt i et forsvar, der for det meste tilbageviste de grønblusede modstandere.

Ping-pong venskab 7.april

Taler vi bordtennis, så har Jørgen Grønne Jørgensen & Initiativgruppen mod racisme igen en invitation ude til den årlige Venskabsturnering i bordtennis i Slagelse.

Den finder denne gang sted lørdag 7. april fra kl. 9.30 og igen i BTK Slagelses fortræffelige lokaler på Antvorskov skole.

'Alle ikke-klubspillere mellem 10 og ca. 80 år er velkomne til at tilmelde sig (senest 25. marts),' fortæller Grønne til Uge Nyt. Ring evt. 41 28 06 94. I øvrigt kan man også, for egen regning, deltage i en fællesspisning på på Restaurant Asia i Bredegade bagefter stævnet. Hvis man har lyst til det.

I tre rækker

Men ellers åbnes der for bordtennisstævnet i single 7. april fra kl. 09.30. Først afvikles en single turnering, hvor der spilles i indledende puljer, så alle er garanteret min. 4 indledende kampe.

Efter de indledende kampe spiller alle videre i enten A- eller i B-rækken. I A og B rækken spilles efter 'vind eller forsvind' princippet.

I double-turneringen inddeler arrangørerne spilleren i hold, der også spiller i indledende puljer, hvor alle får mindst 3 double kampe.

Der er også en Mix-turnering, hvor arrangørerne udtager X antal spillere til en lille Mix double turnering.

Hashøj IF-skole i håndbold

Hashøj IF håndbold afholder igen i år i Gerlevhallen håndboldskole her i uge 7 på datoerne 12-13-14. februar for børn i alderen 8-14 år.

Der trænes og er aktivitet alle dagene mellem kl. 9.00-16.00.

Ifølge Arne Larsen fra Hashøj IF fik man et fint udbytte af sidste års håndboldskole - bl.a. er u8-afdelingen gået fra nul til 24 medlemmer i indeværende sæson.