Klik og se annoncen

Af John Hansen

Der er et utal af forskellige idrætter man kan dyrke i Slagelse Kommune.

En af de idrætsgrene, der tidligere i det gamle Astro Center i Slagelse Østby har haft kronede dage, men siden har været lidt nede, er squash.

Squash havde i Astro fine forhold - og gav masser af borgere god kondition og megen fornøjelse.

Nu er tre nye squashbaner på vej tilbage til Slagelse. Og de skal ligge på Fabriksvej, hvor også Padel-klubben holder til.

Åbent til padel og squash

Meningen er, at man her vil forene ketcher-sportsgrenene padel og squash.

Og tre squash-baner vil se dagens lys her, bl.a. via et åbent hus arrangement søndag den 8. marts i år.

Her vil alle interesserede få god lejlighed til at opleve anlægget med både padel- og squashspil som en mulighed.

Så sent som den anden dag havde padel-klubben på Fabriksvej 6 en promoveringsaften sammen med firmaidrætten i Slagelse.

Det var Firmaidræt Slagelse, der i samarbejde med The Padel Klub inviterede til Åbent Hus ikke mindst med henblik på at få lokale arbejdspladser involveret i aktiviteterne. Med bedre kollegaskab for øje.

TGS-golf gør sig lækker

Golfklubben TGS i Slagelse har før den nye 2020-sæson ændret i ledelse og målsætninger - og samtidig skruet ned for et ganske højt omkostningsniveau.

Trelleborg Golfklub Slagelse glæder sig til snart at kunne komme rigtigt igang på alle baner. Den tidligere meget våde store 18 hullers bane har naturligvis haft godt af en god hvile her i venteren - hvor der jo er spillet (og fortsat gøres det) på 9 hullers banen.

Ønske: Flere unge i TGS

I TGS ønsker man fortsat spillere i alle aldre, men man stiler i det nye år ikke mindst på at få gjort flere unge interesserede i golfsporten.

For de unge vil der være gode tilbud og muligheder - og de kan bare henvende sig i klubreceptionen eller til ledende folk i klubben for at få god info.

Naturligvis vil der også være åbent hus-arrangementer, når vi når frem til marts-april.

BTK-klubmesterskaber

BTK Slagelse, den lokale bordtennisklub med hjemsted i kælderen på Antvorskov skole, fortæller, at man i år vil gøre klar til klubmesterskaberne lørdag 7. marts fra kl. 9.30.

Ifølge Henrik Andersen er der gratis deltagelse for alle medlemmer, og der vil blive spillet i klublokalerne ved skolen. Inddeling i rækker sker efter styrke / rating pr. 5. marts.

Familiebordtennis

For alle medlemmer og deres familier inviterer BTK Slagelse også til Familiebordtennis. Og det foregår lørdag den 28. marts fra kl. 10-15 - også med gratis deltagelse.

Her spiller man ved otte borde placeret i Slagelsehallen. Den gamle hal ved Parkvej, der dog nu fremstår særdeles fin og moderne indvendig.

Firmaidræt på jobbet...

Firmaidræt Slagelse - der har eksisteret siden 21. februar 1941 og derfor kan holde 80 års jubilæum til næste år - holder som bekendt hjemme i Vesthallen, og formand Jan Reinhold & Co. er i denne tid særdeles aktiv for at hverve nye medlemmer og gøre nye landvindinger.

Man tilbyder mange idrætter - fra badminton, bowling, skydning, fodbold og petanque til floorball og Motion & Samvær - og desuden en række events som ladywalk i maj (Skælskør), Ladies Mud Race, Xtreme Mandehørm etc.

Vi kan også nævne, at man i maj måned i Korsør arrangerer Bike & Run.