Klik og se annoncen

Af John Hansen

Sporten har naturligvis ikke ligget stille de senere uger.

I dag kan vi for eksempel samle lidt op og fortælle, at vores allesammens super cykelrytter Niklas Larsen igen imponerer rundt omkring - også i stærkt internationalt selskab.

Niklas på vinderkurs

Stadigvæk ganske unge Niklas Larsen har således vundet pointløbet ved World Cup i Canada.

Igen viste Larsen styrke ved, som den eneste, at erobre en omgang - lidt af en specialitet for den tidligere Slagelse CR-rytter.

Tidligere på efteråret tog Niklas L sølv i pointløb ved EM, og han kørte kanonstærkt ved sit første 6-dagesløb (London).

Her er virkelig tale om en allround-rytter...og så blot 20 år!

Frederik & Camilla i top

Uge Nyt kan også berette, at lokale Frederik Schmidt Johansen, 15 år, har høstet imponerende 5 individuelle medaljer i fem løb i juniorrækken ved Nordiske Svømmemesterskaber på Island.

Der er faktisk tale om to lokale svømmere (også Camilla Hansen, Korsør), der har leveret flotte præstationer med U-talentlandsholdet under Parasport Danmark - som altså har svømmet på Island..

Mere om det vender vi tilbage til senere.

Points i volleyball

I herrernes volleyturnering, Ligaen, har Vestsjælland - efter den vigtige sejr over Århus - netop tabt 1-3 hjemme til førerholdet Ishøj. Alene at tage et sæt fra Ishøj var en præstation.

VKV har dermed i årets turnering hentet 6 points i lige så mange kampe, så man i tabellen ligger over både Århus og Ålborg.

Hos kvinderne måtte VKV se sig besejret af KSV, så der nu er længere op til duksen i 1. division, Gentofte. Men VKV ligger på en fin andenplads.

Da Korsør slog Sorø

Og så kan vi fortælle om lidt billard, hvor Korsør BC for lidt tid siden var ganske suveræn i lokalopgøret mod B.K. Sorana.

Det var i den høje eliterække, at Korsør vandt sikkert med 7-1 - og siden også spillede 4 - 4 mod Søborg.

Det var efter sigende fremragende billard spil, der blev vist fra de 4 Korsørspillere som udgjorde holdet mod B.K.Sorana.

Mark Aagaard (88.88 serie 204) og Andre Pedersen (66.66 serie 204), grundlagde holdsejren ved begge at vinde deres kampe. Så var det Isak Einshøj (200 serie 504) og topmanden Kai Jensen (100 serie 376), der kunne afgøre om alle 4 point overraskende skulle blive i Korsør, eller om man måtte nøjes med det 1 point, som allerede var i hus.

Korsør på fjerdeplads

Men en særdeles godt spillende Isak Einshøj ville det helt anderledes og via en serie på flotte 504 og et gennemsnit på 200, bragte han sejren i hus for KBC.

Kai Jensen måtte som den eneste korsørspiller sætte point til, da han måtte 'nøjes' med at spille remis i sin kamp. Dermed var slutresultatet 7-1 til KBC en kendsgerning. Og nu indtager KBC 4.pladsen i eliterækken. Det gælder om at nå slutspillet.

Unge fjerboldtalenter

Og så til badminton.

Forleden weekend var en masse spillere fra Slagelse Badminton Klub ude at spille stævner for første gang. Det giver spillerne rigtig god erfaring, så de har fået en masse gå-på-mod til at prøve kræfterne af til 'rigtige' kampe.

Mange af de garvede har også været rundt i hele landet, som har rigtig mange gode resultater.

Her kan bl.a. nævnes at Sofie Fibiger er rykket op i U17 Elite-rækken, efter at hun ved U17/U19 Mesterrække stævne i Næstved blev nr. 2 i damesingle og nr. 1 i damedouble.

I U11A har Emma Dalsgaard været i Lyngby, hvor hun med suverænt spil sikrede point nok til at rykke en aldersklasse op til U13A-rækken. Hun blev nr. 1 i damesingle og damedouble samt nr. 3 i mix.

Flere unge...

I U13A var Vera Dalsgaard og Thomas Riber i Hillerød, hvor Vera blev nr. 1 i damedouble og Thomas blev nr. 1 i mix. I U17/U19Mesterrækken fik Otto Ingemann en 3. plads i både herresingle og herredouble i Næstved.

I U15A blev Louise Standtke nr. 2 i damedouble i Gentofte.

Slagelse BK har haft mange til stævne i Gørlev/Høng, især en masse nybegyndere. Her kan nævnes: I U13C blev William Thers nr. 2 i herredouble. Mathilde Jacobsen blev nr. 1 i damedouble.

I U13D blev Alexander Blicher blev nr. 2 i herredouble. I U15B/C blev Celine Kikkenborg og Ditte Munch nr. 2 i damedouble. I U15D blev Alexander Jørgensen nr. 3 i herresingle.

I U15D/X blev Nichole Lund Kærlykke og Nadia Korgaard nr. 1 i damedouble

I U11X blev Tobias Svenson nr. 1 i herresingle og Anton Stuchly blev nr. 3 i herresingle.

Og så om petanque

På en skøn efterårsdag tidligere, da afholdt Motion & Samvær Petanque, Slagelse traditionen tro 'Åbent Kommunemesterskab' i Petanque på banerne ved Slagelse Petanque Center.

Stævnet, der var et double mesterskab med fast makker, startede kl. 08 med morgenkaffe og brød. Kl. 09.00 var 23 doubler fra Korsør, Eggeslevmagle, Dianalund og Slagelse klar til kamp. Og der blev spillet 3 kampe før frokost, hvor vinder spillede mod vinder og taber mod taber efter devisen først til 13 el

2 hold stod efter 4 kampe som de eneste med 4 vundne kampe, og afgørelsen om kommunemesterskabet skulle stå imellem Hans Larsen/Michael Svendsen, Korsør og Mogens Sørensen/Johnny Forse, Slagelse.

Hans Larsen/Michael Svendsen, Korsør vandt kampen 13-6 og blev fuldt fortjent de nye kommunemestre 2017.

Husk igen i 2018!

Kl. 15 var præmier til de 5 første uddelt og lodtrækning af sponsorpræmier overstået, og alle kunne glæde sig over dejligt spillevejr og udsigten til et nyt Kommunemesterskab i 2018.

Gå også ind på vores hjemmeside www.vs-runden.dk under punktet stævner, hvis du vil vide mere om stævnet og se resultattavlen for de samlede placeringer, oplyser Johnny Forsé fra klubben.