Klik og se annoncen

Centertorvet var fyldt, da Team Rynkeby Vestsjælland lørdag afviklede deres årlige spinningevent i samarbejde med VestsjællandsCentret, XL Byg, Simatek og mere end 30 friske sponsorer.

Sidste års vindere fra Kvickly Slagelse stillede ikke op, så der skulle findes en ny arvtager til vandrepokalen, hvilket tydeligt kunne ses på den måde holdene havde arrangeret sig. Salto Systems stillede igen i år med et usædvanlig godt hold, som vandt med 7 km. over Jyske Bank, og trods lidt forvirring og et godt grin fulgte Sportigan Klub & Erhverv (billedet nederst) på tredjepladsen.

I 2x45 minutter knoklede alle 13 hold det bedste de havde lært, og med musik fra Daddys Danse On var der lagt om til endnu en spinningfest sammen med Team Rynkeby Vestsjælland. Kaptajn fra Team Rynkeby Vestsjælland, Niels Urban Hansen, er helt overvældet af den enorme opbakning fra lokalområdet.

- Flere hold var bagefter henne og sige til mig, at det var det vildeste de nogensinde har oplevet og mange hold er parate til at cykle med igen til næste år. Det varmer rigtig meget, for vi har brugt rigtig meget tid og mange kræfter og nu kan vi sende godt og vel 125.000 kr. til Børnecancerfonden.

I pausen afvikledes en konkurrence om at blive Vestsjællands bedste maskot. Der blev kastet med appelsiner, pumpet dæk på tid og skudt på mål. Det var Louie fra Name it, der løb med sejren og et gavekort til handelsbutikkerne i Slagelse, Korsør og Skælskør.

- Det trækker en masse børn til, når de ser de store maskotter. Vi gør det hele for børn med kritiske sygdomme, så det giver rigtig god mening at have maskotterne med, siger Mie Bjerggaard, eventansvarlig på Team Rynkeby Vestsjælland.

Der er ingen tvivl hos kaptajnerne fra Team Rynkeby Vestsjælland, de er mere end klar til at gentage succesen til næste år. Foto: Evan