Klik og se annoncen

Sørby Esport slog forleden dørene op for en stor åbningsfest i foreningens flotte nye rammer, som samtidig er landets største esportscenter, på Harboe Arena midt i Slagelse.
Her er der på ca. 300 kvm. blevet plads til i alt 40 maskiner, fordelt på både et stort og to mindre lokaler, og i foreningen glæder man sig over en velbesøgt åbningsdag.
- En særdeles vellykket dag, med omkring 350 gæster, fortæller Mark Kristensen, formand for Sørby Esport, som i dag er Danmarks største esportsforening. Medlemmerne er fordelt på to afdelinger: 350 medlemmer er tilknyttet online delen. De kommer fra hele landet og spiller udelukkende online. Samt 250 lokale medlemmer. Her modtager man i øjeblikket forhåndstilmeldinger mhp. opstarten efter sommerferien - den nærmere dato er endnu ikke fastsat.
Har man lyst til at være med, kan man tilmelde sig på foreningens hjemmeside, Sorby-esport.dk, ved at gå ind under fanen »Centermedlem« og markere hvilket spil man gerne vil spille. Herefter sammensætter foreningen holdene.
Til næste år lancerer Sørby Esport også en eports-forenings-festival i Slagelse, som bliver landets største af sin art.
Foreningens primære målgruppen er p.t. unge mennesker mellem otte og 19 år. Et medlemsskab koster 1200 kr. halvårligt, og giver adgang til 2x2 timer om ugen i tidsrummet mellem kl. 16 og 22.
- Vi prøver selvfølgelig at sætte de yngste spillere til på de tidlige tider, oplyser Mark Kristensen, som samtidig efterlyser flere trænere og i det hele taget frivillige til klubben.
- Det betyder ikke at man skal være verdensmester, bare man har lysten til at lære fra sig og være med til at sørge for at de unge har et godt sted at være, understreger Mark. - Gaming-delen skal vi nok lære dem. Interesserede er velkomne til at kontakte Mark på tlf. 31793737 eller mail: kark-sorby.esport.dk
På billederne glimt fra indvielsen. Mark Kristensen klippede den røde snor, assisteret af Lotte Büchert, medlem af DIF’s bestyrelse og rektor for Slagelse Gymnasium.
Foto: Evan