Klik og se annoncen

Af John Hansen

Slagelse B&I står netop nu - blot to-tre år efter at man som FCV blev tvangsnedrykket til Sjællandsserien - snublende nær en ny oprykning til de danske fodbolddivisioner.

Ulrik Balling & Co. vandt som bekendt Sjællandsserien og rykkede op så hurtigt, man overhovedet kunne rent sportsligt set.

Andre seje klubledere fik styr på økonomi og planlægning - og befæstede linien, hvor lokal ungdom og talentudvikling har højeste prioritet.

Og så kørte Ulrik og førsteholdet bare videre som et ustoppeligt tog...og står nu lige overfor avancementet til 2. division. Et par år før kalkuleret.

Holbæk-Slagelse 20. maj

Efter en SBI-sejr i Stenløse i lørdag på hele 7-0, kan det rød-blå mandskab på søndag 20. maj kl. 13.30 på Holbæk stadion - af alle på netop Holbæk stadion - sikre sig matematisk oprykning ved en evt. sejr over de blå.

Men vi ved også, at Slagelse ofte har det svært i Holbæk og senest (fortjent) tabte i nord vest.

Derfor må man også i tilfælde af uafgjort eller en HBI-sejr være forberedt på, at den endegyldige oprykning først kan komme i hus via en af de følgende fire kampe.

Og her er den allerførste hjemme i Slagelse søndag den 27. maj kl. 15 mod FA 2000.

Ligger lige for...

At Slagelse ta'r oprykningen hjem så hurtigt som det er muligt, kan der dog ikke være tvivl om.

Det gælder jo også om, at kunne forberede sig så godt som muligt på tiderne i den nye 2. division.

DS-holdet fra Stenløse blev i lørdags fuldstændigt udmanøvreret.

Scorede og scorede...

Allerede i 1. halvleg nettede gæsterne fra SB&I hele fire gange. Fire gange på et kvarter, da man først i det 22. minut fik hul på bylden.

To gange Frederik Christensen samt Christoffer Thrane og Christian Clausen sørgede for målene.

Og i 2. halvleg fordelte de tre resterende scoringer sig på Jacob Pind, Patrick Andersen og sluttelig Mark Moesgaard til de 7-0.

Og så en sejr på 11-1

Samme weekend benyttede Slagelses andethold (serie 1) til at befæste sin førerposition.

Det unge SBI-hold sejrede nemlig hele 11-1 over Jyderup (4-1 ved pausen).

Martin Ahlgren, Marius Kryger og de øvrige offensive rød-blå var helt ustyrlige i den kamp (Ahlgren scorede selv fire kasser), og de ligger fortsat tæt med Albertslund i kamp om den vigtige oprykning til Sjællandsserien.