Klik og se annoncen

- I 1995 blev et smukt, gammelt elværk fra 1909 til et spillested, der i år til maj kan fejre 25-års jubilæum. Det er budskabet fra Slagelse Musikhus, som i 25 år har været en særdeles aktiv aktør i Slagelse Kommune. Musikken har spillet og budt på alt fra stående klapsalver, rørende øjeblikke, små finurlige kulturelle indspark, udsolgte sale, vanvittige shows, slemme tømmermænd, ømme fødder, fælles latter - alt i alt utallige oplevelser.

- For det er vel i virkeligheden især dét musikken kan: give oplevelser, der bringer os sammen, lyder det fra Slagelse Musikhus, som lige nu er i fuld gang med at varme op til jubilæumsfestlighederne.

- Musikhuset fortsætter selvfølgelig med at binde os sammen - og naturligvis skal jubilæet også fejres lige præcis sådan; med en kæmpefest for folket, hvor den lokale lyd møder intet mindre end 'toppen af poppen', nemlig hele fem stjernesolister fra den danske musikscene. Til fælles har de dét, at de alle har været en del af det populære TV-program 'Toppen af Poppen'.

POPlic Service - med hele Danmarks stjerner

Det er ikke nyt for festorkestret POPlic Service at invitere kendte stjerner med indenfor i deres musikalske legestue, der til hverdag har base i Skælskør.

- I anledning af Musikhusets 25-års jubilæumskoncert har POPlic Service fået vokseværk, for som regel optræder orkestret i enten 4- eller 7-mands-konstellationer, men d. 7. maj kan POPlic opleves i en helt ny udgave, som vi har døbt: POPlic Service Giant All Stars. Med hele ni mand på scenen - herunder også en blæsergruppe - plus fem gæstestjerner, nemlig: Sys Bjerre, Szhirley, Lars Lilholt, Djämes Braun og Chief 1 er der er ikke sparet på noget nogen steder, fastslår man fra Slagelse Musikhus.

Alle de nøje udvalgte solister er blevet bedt om at grave i deres repertoirer for at finde de største hits og de bedste partynumre.

Numre, som vi kender både fra deres egne koncerter samt fra fortolkninger i 'Toppen af Poppen'.

Med solisterne, der blandt andet tæller Lars Lilholt, der i foråret 2020 har udsolgt showet 'Storyteller 2020' i musikhuset samt Djämes Braun, der står bag hits som 'Farlig Tiger', 'Fugle' og 'Kvinder og Kanoner', er der musik for en hver smag, hvilket Anette Borg, direktør for Slagelse Musikhus, glæder sig meget over: - Det har været vigtigt for os, at vi til vores 25-års jubilæumskoncert kunne præsenterer musik, der både var lokalt forankret samt kunne ramme vores gæsters smag bredt. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at et blend mellem POPlic og 'toppen af poppen'-artisterne vil blive til en perfekt festkoncert for folket.

- I løbet af jubilæumsugen præsenterer vi desuden Partiet, et svensk reggaeband - det skal vi da prøve i Slagelse, ikke?, vores traditionsrige og populære Onsdagsjam på Baderen, noget at grine af sammen med 'Gintberg 20 i 20' samt Eight Days a Week, en akustisk hyldestkoncert for The Beatles. Det bliver en fantastisk uge, som hele musikhuset glæder sig til.

25-års Jubilæumskoncerten med POPlic Service Giant All Stars er gjort muligt blandt andet med sponsorater fra 'Slagelse Musikhus' Venner' og også derfor kan billetterne købes til en rigtig god pris. Billetterne købes på www.slagelsemusikhus.dk