Klik og se annoncen

Af John Hansen

Cyklingen i Slagelse og på Vestsjælland er fortsat rigtigt godt og stærkt kørende.

Og det skyldes naturligvis i første række den hæderkronede gode, gamle klub, som hedder SCR, Slagelse Cykle Ring.

Det er da også her - hos Mogens Lindstrøm & Co. - at en fantastisk rytter som Niklas Larsen har slået sine folder. Niklas der jo bare er tidens største danske multitalent overhovedet - og fortsat stort VM- og OL-håb også de næste gange.

Mange unge talenter...

Slagelse Cykle Ring har netop nu flere unge talenter, som allerede nu træner og ser hen til et spændende år 2018.

Her er SCR bl.a. inviteret til internationale løb i både Skandinavien og Belgien.

Og det sker efter et særdeles vellykket år 2017.

Et år, der rundede af med en særlig Pokalfest 2017 i Slagelse Cykle Ring.

Fejringen for 2017...

Da var nemlig 32 forældre og ryttere mødt op en dejlig lørdag for bl.a. at fejre klubmestrene i de forskellige discipliner.

Rytterne samledes her først til en god gang bowling, hvorefter turen gik til klubbens egne lokaler, hvor der blev budt på kaffe og kager - inden de respektive klubmestre skulle fejres.

Ud over klubmestre var der også en kammeratskabspokal og årets træner, der skulle findes.

En flot sæson var nemlig her slut med utallige fine resultater fra rytternes side. Ifølge SCR-ledere har rytternes positive indstilling til træningen også været rigtig vigtig, så det var nogle tilfredse trænere der kunne overrække årets pokaler.

Andreas Madsen hyldet

Kammeratskabspokalen gik i år til Andreas Madsen, og baggrunden for valget var blandt andet, at Andreas altid møder positiv indstillet op til træning og altid er i godt humør.

Han taler godt med store som små og er altid god for en kæk bemærkning - så stort tillykke med titlen til ham.

Årets træner 2017

Årets træner blev for 2017 Jan Rost.

Årets træner vælges af rytterne, så det var en meget glad og stolt træner der modtog trænerstokken, Rart at der bliver sat pris på de mange timer der lægges i at arrangere træningen sammen med den øvrige trænerstab.

Årets klubmestre.

Klubmestre i landevejsløb er dem, der har kørt flest point ind i de respektive klasser i løbet af sæsonen.

I og med at de to U17 ryttere Tue Larsen og Magnus Rost har deltaget i flest løb i gennem hele sæsonen var fokus selvsagt rettet en del på dem. De to ryttere som sidst på sæsonen blev rykket op i U19/junior klassen kunne dermed både tage titlen som årets klubmester i både U17 og U19. Magnus og Tue er i øvrigt udtaget til bruttolandsholds truppen i U19, så stærkt gået af de 2 ryttere.

I U19 klassen blev det Magnus Rost, Magnus nåede at køre nogle gode placeringer hjem i U19 klassen i form af 3 gange top 10. I U17 klassen nåede Magnus tillige at køre 18 styks top 10 placeringer.

Tue Larsen klubmester

I U17 klassen blev årets klubmester Tue Larsen, Tue har i løbet af sæsonen kørt hele 18 gange top 10 placeringer hvoraf den ene var en 2. plads.

Tue har derudover kørt to gange i top 10 i U19 klassen.

Andreas Madsen blev klubmester i U15 klassen. Og i U13 blev det Magnus Tillquist, der blev årets klubmester. Magnus skal til næste år op i U15, så skal der køres lidt flere kilometer.

Magnus Jensen blev klubmester i D klassen, Magnus kørte 2 gange i top 10 med en fornem 1. plads som bedste resultat.

Klubmester i enkeltstart.

Mesterskabet blev som de forrige år kørt ved Stignæs. Og i D klassen var det Magnus Jensen der tog titlen.

I U19 blev det Tue Larsen. I U17 tog Nicklas Jørgensen titlen. Nicklas skal i den kommende sæson 2018 køre i D klassen sammen med Magnus Jensen.

Mads Thomsen tog titlen i U15 foran Andreas Madsen på 2. pladsen. Mads skal i øvrigt op og køre U17 til næste år, så der fordobles distancerne næsten.

I U13 var det Magnus Tillquist der i tæt opløb tog sejren foran Magnus Kærgaard på 2. pladsen, Marcus Amnitzboell blev nr. 3.

Og for første gang havde klubben i år en U11P som stillede op og gav den gas på de 5 km, så klubmester blev Miriam Tillquist.

Stjerneløbet-klubmestre

I U11 blev det her Karl Alminde som løb med titlen, mens i U13 var det Magnus Kærgaard der vandt foran Marcus Amnitzboell.

I U15 var det Mads Thomsen der vandt foran Andreas Madsen. Nicklas Jørgensen vandt I U17 klassen foran Mathias Rambøl.

Tue Larsen vandt U19 klassen, og i D klassen blev årets vinder Magnus Jensen.

Team Hechmann Cycling '18

Og her i det nye år er der flere af rytterne, der skifter klasser og dermed skal ud i nye udfordringer.

Og tit og ofte vil ifølge formand Mogens Lindstrøm opleve, at der dermed køres løb på en anden måde, så det bliver spændende at følge rytternes udvikling her i 2018.

Magnus og Tue skifter fra at repræsentere Slagelse Cykle Ring til at skulle køre på Team Hechmann Cycling - Slagelse Junior i U19 klassen.

Et projekt som der satses ekstra meget på - og som mandag blev præsenteret hos Harboe A/S i Skælskør. Mere om det senere.