Klik og se annoncen

- Efter mange år med base i både Slagelse og Brøndby, har vi besluttet at samle alle virksomhedens aktiviteter inden for salg, distribution og administration under ét tag og det bliver i Brøndby. Det oplyser Skovgaard Vine i en pressemeddelelse.

- Beslutningen har ikke været helt nem. Slagelse er byen, hvor vi lagde fundamentet til virksomheden i 2004 og byen, hvor vi de første mange år skabte konceptet, men gennem årerne har markedet og forbrugernes adfærd ændret sig og vi må følge trop og tilpasse os, for fortsat at være konkurrencedygtige.

LÆS OGSÅ: Queen Machine i topform i Slagelse

Vi har de sidste 15 år oplevet både op- og nedture og har altid været omstillingsparate, når markedet og branchen har ændret kurs. Vi har gennem årene satset og deltaget i mange ting og fremtidens fokus bliver nu, at styrke Europas største vinbutik yderligere, til at blive et super oplevelses-center for vinelskere, pointeres det.

- Fremover vil vi servicere vores private- og erhvervskunder online og vi er aldrig mere end et telefonopkald væk. Der vil være mulighed for gratis levering i Slagelse og omegn.

- Hjælp os med at tømme butikken, lyder opfordringen. - Vi giver resten af året 20% afhentningsrabat på alle fysiske varer i butikken og kunne du bruge en reol til din vinkælder, så bliver der en del inventar, der skal sælges ud af også.

Vores partnerbutikker i Vejle, Give, Hornslet og Birkerød fortsætter uændret og vil blive styrket i fremtiden med flere partner-koncepter.

- Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbreve, så tilmeld dig via vores hjemmeside eller i butikken, for at holde dig ajour med vores fremtidige aktiviteter og tilbud. Vi slipper altså ikke byen helt, lover ejerne af Skovgaard Vine.

Arkivfoto