Klik og se annoncen

Tekst: Lene H. Augustsen
I øjeblikket er rigtig mange virksomheder og butikker under et enormt pres på grund af CORONA-pandemien. Dette gælder i høj grad også for de lokale, og i Skælskør arbejder erhvervsforeningen på højtryk for at finde tiltag, der kan hjælpe medlemmerne igennem krisen. Et af tiltagene er en lokal 'opslagstavle' på Bykontorets hjemmeside, www.bykontoret.dk, hvor alle initiativer og informationer omkring den lokale situation er samlet.

- Der er ingen tvivl om, at vi er nødt til at kæmpe alt, hvad vi kan for vores erhvervsliv og butikker. Den lokale opbakning er vigtigere end nogensinde, hvis de også skal være her, når det her er overstået. Vi knokler for at finde måder at hjælpe og støtte på, og en af dem er den her opslagstavle. Det er simpelthen én indgang til alle lokale informationer og tiltag, så alle ved, at det er her, man kan orientere sig, siger formand for Skælskør Erhvervsforening, Pia Kimer Jacobsen.

Stå sammen og hjælp hinanden

Det er lykkes for Skælskør Erhvervsforening og Skælskør Bykontor at få 'opslagstavlen' i gang på bare 24 timer, og lige nu er det muligt at læse om butikker der bringer varer ud, ændrede kundeprocedurer og andre lignende tiltag.

- Fra vi fik ideen til at samle de her informationer et sted, og til det hele kom op og køre, gik der cirka et døgn, og Bykontoret vil løbende opdatere, så man kan finde de nyeste informationer, siger Pia Kimer Jacobsen. Der også opfordrer alle erhvervsforeningens medlemmer til at sende informationer ind, hvis de har noget, de gerne vil oplyse borgerne om.

- Alle medlemmer kan få lagt deres tiltag ud. Det handler om at holde sammen og hjælpe hinanden. I erhvervsforeningen arbejder vi, sammen med Slagelse Erhvervscenter, for at holde overblikket og støtte op om det lokale erhvervsliv. Det er virkelig nu, at vi skal bakke op om hinanden både virksomheder og skælskørborgere, ellers kan vi komme til at kigge ind i en erhvervsmæssig katastrofe.

Opslag til 'opslagstavlen' kan sende til: kontakt@skef.dk eller info@bykontoret.dk.

www.bykontoret.dk kan alle følge med i den lokale situation og tiltag i Skælskør og omegn.