Klik og se annoncen

Ibihaven i Slagelse er det første af en række seniorvenlige boligfællesskaber, som under det fælles navn, Agorahaverne, kommer til at vokse frem over hele landet i de kommende år. Bag byggeriet står ejendomsudvikleren Tetris A/S i samarbejde med bl.a. Sangberg Architects, Københavns Universitet, antropologer og eksperter i fællesskabsdesign.

Ibihaven er et bæredygtigt boligfællesskab, og grønne løsninger er tegnet ind fra den første streg. Det kan opleves i alle kroge af fællesskabet - fra den nye, bæredygtige armering, der er Ibihavens fundament og til de grønne interessefællesskaber, som de kommende beboere bliver drivkraft for.

For den sociale bæredygtighed spiller også en betydelig rolle i Ibihaven, som er bygget med et stærkt fokus på nærhed - både til naturen og til naboskabet. Og ud over Ibihavens 76 boliger, kommer byggeriet til at byde både på en stor, overdækket atriumhave og på fællesfaciliteter, som fælleskøkken, værksted, atrium-lounge, petanquebaner og aktive zoner.

Det kommende boligfællesskab oplever stor interesse i Slagelse og omegn, og siden interesselisten åbnede i december 2019, har flere hundrede nysgerrige borgere besøgt byggepladsen i Elmesvinget, og mange har skrevet sig på interesselisten.

- Vi er overvældede over engagementet og de mange gode tanker, som de interesserede borgere gør sig om Ibihaven og et liv i fællesskabet. Vi glæder os til at vise en bolig frem og give dem en helt konkret oplevelse af det hjem, der venter dem her i Elmesvinget, siger Martin Wagner, Kommunikationsansvarlig hos Agorahaverne.

Interesselisten til en bolig i Ibihaven er åben til og med d. 29 februar, hvor boligtildelingen begynder og de nye beboere tilbydes en plads i fællesskabet.

Oplev et hjem i Ibihaven

Søndag d. 23. februar er der igen mulighed for at opleve byggeriet helt tæt på - og for at komme ind og opleve en møbleret prøvebolig, mærke materialerne og få en forsmag på, hvordan livet er indrettet i Ibihaven.

Ud over rundvisning er der gratis hotdogs, lidt koldt at drikke og opdateret læsemateriale om byggeriet, faciliteterne og fællesskabet. Og folkene bag byggeriet er klar til at svare på spørgsmål.

Det hele finder sted på søndag d. 23. februar kl. 11-13 på Elmesvinget 8 i Slagelse.