Klik og se annoncen

Omkring 30 km kommer Tour de France-rytterne til i 2021 at køre igennem Slagelse Kommune. Med strand, hav og varierende landskaber kan Slagelse Kommune tilbyde rytterne rigtig meget inden for naturoplevelser, og store dele af ruten gennem kommunen er derfor også placeret langs kysten. Et ganske særligt punkt på dagens rute, som både ryttere og tilskuere kan se frem til, er når feltet skal køre over Storebæltsbroen.

- Netop Storebæltsbroen bliver et spændende punkt på dagens rute, og broen spillede også en essentiel rolle i forhold til at få touren til Danmark. Vi glæder os meget til at følge de mange tour-aktiviteter rundt om i landet og ikke mindst i Slagelse Kommune, som allerede nu er i gang med en spændende planlægning, siger Alex Pedersen direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark 2021 I/S.

Unik mulighed for at vise kommunen frem
- Vi ser selvfølgelig meget frem til, at touren kommer gennem Slagelse Kommune i 2021. Det giver os bl.a. en unik mulighed for at vise vores kommune frem over overfor de mange besøgende, som kommer til kommunen for at opleve tourfeltet, og alle dem som følger med på skærmen derhjemme. Større synlighed og et flottere billede af vores kommune er svær at få, når Slagelse Kommune kommer med på Europakortet over årets tour. Vi er allerede godt i gang med at forberede en lang række aktiviteter og arrangementer både inden og under touren, så vi har endnu mere at byde på, når touren nærmer sig, siger borgmester John Dyrby Paulsen.

Idéworkshop skyder forberedelserne i gang
Alle som kommer til kommunen de dage, vil også opleve de mange gode værtskaber, som er i landområderne. Her vil foreninger, borgere, lokalråd, virksomheder mv. gå sammen og markere touren over broen med forhåbentlig en lang række spændende arrangementer.

- Vi håber naturligvis, at rigtig mange vil støtte op om at klæde kommunen i gult og give både ryttere og besøgende nogle spændende oplevelser langs ruten. Derfor inviterer vi alle interesserede til en idéworkshop den 26. februar, hvor vi skyder forberedelserne til Touren over broen i gang, siger projektleder for Touren over Broen, Puk Kirkeskov Hvistendal.

Du kan tilmelde dig idéworkshoppen på slagelse.dk/tourdefrance