Klik og se annoncen

En flot salatbar, hvor kunderne selv kan fylde en skål, som står klar i tre forskellige størrelser: lille, mellem eller stor, sandwiches og friskpresset juice - og menuer med forskellige kombinationer af udvalget. Det er i helt korte træk indholdet i salatbaren Salad & co, som netop er åbnet på Schweizerpladsen 8 i Slagelse.

Indehaver er Hasan Tozan, 47 år og fra Slagelse. Han står selv bag disken i den lille butik, som allerede har høstet begejstrede anmeldelser på bl.a. facebook, for både frisk og lækker mad og juice samt rigtig god betjening.

Ud over salatbaren, som byder på alt fra flotte, friske grøntsager og feta til et indbydende udvalg af forskellige grøntsags- og pastasalater m.m. tilbyder Salad & co også fire forskellige slags friskpresset juice og sandwich med hhv. karrykylling, tunmousse, lufttørret skinke eller laks.

Der er fuld gang i forretningen, mens Uge Nyt lægger vejen omkring.

Og omgående ros til juicen med jordbær, banan og æble, for en god og velafbalanceret smag, som hverken er for syrlig eller for sød.

- Kunderne er glade, lyder det med et stort smil fra Hasan, som har boet i Slagelse i 32 år.

- Jeg har altid haft forretning, i bl.a. Fuglebjerg, Sorø og andre byer, men det er første gang jeg åbner i Slagelse, fortæller Hasan, som sætter stor pris på placeringen på netop Schweizerpladsen.

- Det er et godt sted midt i byen, og en stor plads, hvor folk kan sidde udenfor om sommeren.

Salad & co på Schweizerpladsen har åbent hverdage kl. 11-19, lørdag kl. 11-17. Her i vinterperioden holdes lukket om søndagen, men når sommertiden kommer udvides åbningstiden, lover Hasan Tozan.