Klik og se annoncen

Den nye SEAT Tarraco har netop haft danmarkspremiere, lokalt hos SEAT Slagelse på Elmedalsvej. Tarraco er SEATs nye store 7-personers SUV der imponerer med nyt designsprog, rummelighed i særklasse og de nyeste teknologiske højdepunkter. - Og med den stærke pris fra kr. 379.990, så fristes man til at sige, at den ny SEAT Tarraco er markedets måske stærkeste SUV-tilbud til dato, konstaterer Torben Christensen, SEAT-ansvarlig hos SEAT Slagelse, hvor der er fuld gang i forretningen.

Han pointerer at Tarraco ikke kun er SEATs nyeste familiemedlem, men også mærkets nye flagskib.

- Så vi er meget stolte af at have den i vores efterhånden komplette SUV-program.

- Tarraco skal opleves, da den virkelig formår at gøre en stor 7- personers SUV elegant i udtrykket, og så er den samtidig spækket med udstyr i begge varianter, som hedder henholdsvis Style og Xcellence.

Allerede i Style-versionen får man masser af eksklusivt udstyr som f.eks. 10,25' Digitalt Cockpit, Parkeringssensorer bag, Full LED forlygter og nødbremseassistent. Xcellence udstyrsniveauet byder på endnu mere af alt det gode som 19' alufælge, parkeringsassistent, bakkamera, fodbetjent elektrisk bagklap inkl. nøglefri betjening samt navigation.

- Der er også gode muligheder for firehjulstræk, oplyser Torben Christensen.

Samtidig er Tarraco den første model til at introducere SEATs nye designsprog, der i kabinen imponerer med en stor svævende skærm, stilrent interiør og digital instrumentering. Udvendigt byder det nye designsprog på markante linjer på kølergrillen, elegante LED-lys for og bag samt mulighed for 20' alufælge.

SEAT Tarraco koster 379.900 kr. for 1.5 TSI Style 150 hk og 399.990 kr. for 2.0 TDI Style 150 hk. Merprisen for tredje sæderække, så den store SUV får i alt syv sæder, er kun 15.000 kr., oplyser Torben Christensen.

- Kom forbi og oplev bilen hos SEAT Slagelse, Elmedalsvej 7 i Slagelse