Klik og se annoncen

Af John Hansen

Endelig er det nye 2. divisionsprogram i fodbold ved at være på plads.

Og det giver ikke just Slagelses unge nyoprykkere noget nemt udlæg.

Ulrik BAllings hold skal nemlig åbne i Valby Idrætspark mod gamle hæderkronede, tværstribede Frem - kendt som bl.a. Carsten Werges klub.

Frem vs. SBI 4. august

Frem var i mange år en solid 1. divisionsklub, altså landets bedste række dengang...

Siden røg man ned i 2. division, og man har såmænd også været længere nede i arbejderkulkælderen.

Men nu åbner snart en helt ny og frisk sæson for både Frem og Slagelse - og så tørner de altså sammen i første runde 4. august kl. 14.

Kryds af ved 12. august

Allerede i 2. runde - efter hjemme- og pokalkampen mod Superliganedrykkeren Helsingør - får Slagelse sin egen 2. div.-premiere på Harboe Arena.

Her kommer Marienlyst på besøg søndag den 12. august kl. 15.

Derpå følger en udekamp hos AB i Gladsaxe - et AB, der ikke længere har midtbanekreatøren Kristian Uth på holdet. Uth stiller sandsynligvis op for FA 2000 på Frederiksberg i den nye sæson.

To hjemme i rap

Og så følger ifølge den nye turneringsplan to hjemmekampe mod hhv. Avarta og Skovshoved.

Førstnævnte på en hverdagsaften kl. 18, onsdag den 22. august, og den efterfølgende søndag den 26. på det kendte tidspunkt kl. 15.

Den første september kl. 15 venter en svær SBI-udekamp hos HIK.

I det hele taget regner man med, at hold som HIK, B 93, Frem og måske AB og Middelfart bliver mandskaber, der vil præge toppen af 2. division, hvor grundspillets sidste kamp spilles 13. april 2019..

Også Brønshøj er med i den spændende række, hvepsene kommer til Slagelse den 7. oktober.

Derfor er det spørgsmålet, om Slagelse kan nå med blandt de bedste, der kommer med i forårets oprykningsspil - eller man må tage til takke med et kvalifikations- eller nedrykningsspil lidt ind i 2019.