Klik og se annoncen

Af John Hansen

Efter et mildest talt fremragende efterår på toppen af Danmarksserien, ser det særdeles spændende ud m.h.t. foråret 2018 for Vestsjællands bedste fodboldhold. De rød-blå fra Slagelse B&I.

Der er virkelig lagt op til et superforår 2018 for Ulrik Ballings unge, lokale tropper.

Premiere ude på lørdag

Efter et noget træls vinterforløb med usædvanlig mange skader og i tilgift sygdom til træneren, ser det ud som om, at Slagelses DS-førende hold er ved at være klar til de afgørende måneder.

Dem der kan give Slagelse ny divisionsstatus (2. division). Endda et par år før håbet og beregnet...

Ikke mindst Holbæk og Herlev (der kommer til Slagelse 15. april) vil dog søge at indhente SBI's syv points forspring, og derfor er det afgørende vigtigt for Slagelse igen fra start af at komme ind i en god rytme.

En 4-0-sejr i Farum

Seneste træningsmatch - i Farum på kunstgræsbane - gav en SBI-sejr på 4-0 med målscorere i Christoffer Thrane, Mark Moesgaard, Patrick Andersen og veteranen Andreas Marcher. Alle mål scoret i 1. halvleg.

Og den rigtige DS-premiere finder for SBI sted i hovedstaden på lørdag eftermiddag, hvor man skal op imod FA 2000 med den tidligere SBI'er Jesper Rasmussen i en fortsat anførerrolle.

Ifølge Uge Nyts oplysninger har FA 2000 dog i vinterens løb været ramt af visse problemer - også med spillerafgang til følge - så Frederiksbergklubben ventes at være noget svækket her til forårssæsonen.

Husk den 1. april

Første hjemmekamp for Slagelse B&I er placeret til 1. Påskedag, nemlig søndag den 1. april kl. 15, hvor Kastrup gæster Slagelse stadion.

Allerede nu onsdag 21. marts spiller SBI's talentfulde U-19 hjemme på kunst kvartfinale i pokalturneringen mod ligaholdet fra Lyngby.

Og ungdomsafdelingen er som bekendt en, man arbejder rigtigt hårdt og seriøst med i SB&I.

Et SBI, der jo nu torsdag aften 22. marts kl. 17 (på Harboe Bryggeriet i Skælskør) afholder et stort samlingsmøde i dets Netværk Vestsjælland, for at få alle gode, lokale kræfter til at bakke op om fodboldklubben og dens sponsorer og aktører i det hele taget.