Klik og se annoncen

Der blev kæmpet med højt humør i finurlige discipliner som Bulls Eye, Bazooka, Farvefræs og langrend m.m., da Firmaidræt Slagelse aftenen op til Fars dag lod starten gå for årets Rigtige Mænd-løb, med Slagelse Hallen som udgangspunkt. Ruten på 10 km var udlagt som et stjerneløb, hvor holdene i fællesskab løste syv meget forskellige opgaver, og i Firmaidræt Slagelse glæder man sig over et vellykket løb.

- Vi havde en fantastisk solrig aften med højt humør på alle ni hold.

- Fra første øjeblik stod det klart, at ingen af holdene kom med intentionen om 'blot' at deltage. De kom for at vinde!

Alle kæmpede fra start til slut og det betød også at alle opgaver blev løst på de syv poster, som var placeret på ruten, og det iøvrigt i ganske fine tider.

Det kan selvfølgelig være, at det var de ventende pølser og øl fra pølsevognen, der hjalp til de gode tider, men deltagerne virkede nu meget stålsatte fra start til slut.

Der var stor enighed om at opgaverne var krævende og udfordrende i stjerneløbet, og der var en fantastisk stemning hele løbet igennem.

En dejlig gejst og et højt energiniveau. Det var en fornøjelse at opleve.

Deltagerne var fordelt på to vægtklasser og dermed kåredes også to vinderhold:

Vinderne af Let Sværvægt (226 kg - 255 kg), hold 4, bestod af: Henrik Kristensen, Benjamin Eisensøe, Emil Krøll.

Vinderne af Sværvægt (256 kg +), hold 3, bestod af: Kim Møllegaard Pedersen, Klaus Lyngholm, Kasper Slot Andersen

- Begge hold kommer fra vores Rigtige Mænd afdeling, Møghundene, også kendt som Trines Helte (navngivet efter deres instruktør), oplyser man fra Firmaidræt Slagelse.