Klik og se annoncen

Af John Hansen

Her holdes liv i både dagligdagen og traditionerne.

Menstrup Kro mellem Skælskør og Næstved, en del af Danske Hoteller, har netop fejret premiere på årets efterårs-revy. En ganske forrygende en af slagsen.

Vært Lene Ulriksen og kunstnerisk leder Jesper Søgaard kunne være fint tilfredse med en vellykket premiereaften med mere end 300 gæster fra nær og fjern.

26 forskellige numre

Og gæsterne tog for sig af de lækre retter inklusive 26 forskellige numre og sketches.

Fra Det Revy og Hattene, Førstehjælp og Den Alternative Regering til anden akts slutprodukter med titlerne En Forstående Kvinde (tekst og melodi Henrik Lykkegaard), Boris og Vladimir samt finalen med alle på scenen: IK' til at standse.

Og de var næppe til at standse, de veloplagte skuespillere og musikere - den aften på Menstrup Bygade.

Et stærkt hold

Overskriften for årets revy i det sydvestsjællandske er 'Revy, håb og kærlighed'.

Og så er tonen ligesom slået an - med et hold på scenen, der består af Ann Hjort, Camille-Cathrine Rommedahl, Jens Haugaard Jepsen, Jeff Schjerlund og 'chefen' Jesper Søgaard.

De virker alle fuld af energi og gå-på-mod, og de leverer en særdeles fin underholdning. Lidt af hvert, lidt for enhver smag - og med flot musik som akkompagnement.

Gang i billetsalget

'Jamen, vi har også på forhånd solgt op imod 3.000 billeter,' kundgjorde en forventningsfuld, glad kro-direktør Lene Ulriksen den travle premiereaften overfor Søndagsavisen.

Og de fortsætter med at spille revy masser af weekender efteråret igennem.

Fredage og lørdage til og med fredag 8. november.