Klik og se annoncen

De seneste to år har Team Rynkeby Vestsjælland været med på cykelløbet mellem SuperBrugsene i Vestsjælland, hvor 'rynkerne' brugte cykelløbet som en kærkommen træningstur, og hvor de ved hver brugs, de besøgte, inkasserede et sponsorbeløb.

- I år har vi fået ny sponsor. Rema 1000 bød ind og nu er aftalen faldet på plads, hvilket vi er utrolig glade for, siger Niels Urban Hansen, som er holdkaptain for Team Rynkeby Vestsjælland.

Cykelløbet finder sted lørdag den 26. maj med start hos Rema 1000 på Kalundborgvej i Slagelse og ruten går forbi otte Rema 1000 butikker i Slagelse, Korsør, Skælskør, Gørlev, Stenlille og Sorø. Ruten er på 123 kilometer.

- Team Rynkeby Vestsjællands 52 ryttere kommer forbi os her i Gørlev ved 12.15 tiden og her får de lidt at spise og en check. Ved hver Rema 1000 de besøger, er der sponsorpenge, siger Thomas Klembo, der er uddeler i Rema 1000 i Gørlev.

Team Rynkeby kører til Paris for 17. gang fra den 30. juni til den 7. juli. Projektet består af 1.900 cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 48 lokale hold fra seks lande. De penge, der samles ind, går til Børnecancerfonden.