Klik og se annoncen

- Der er ingen tvivl om at vi er godt på vej. Og alle siger at tidsplanerne holder, så vi kan åbne d. 1. maj.

Sådan siger Tom Frederiksen, indehaver og direktør for Bin2Bil A/S, som p.t. opfører et stort nyt bilhus på Asienvej 3 i Slagelse, hvor der skal forhandles Volvo, Ford samt Hyundai. Det første spadestik blev taget i april, onsdag blev der holdt rejsegilde i den store udstillingshal, som nu er blevet lukket af, så der er læ for vejr og vind.

- Der er selvfølgelig en hel masse ting, vi skal ha' til at gå op. Bl.a. skal vi have fundet noget personale, og det er vi gået igang med, fortæller Tom Frederiksen.

- Vi kommer med 18 medarbejdere, bl.a. qva vi har købt Ford i Slagelse, samt fra egne afdelinger. Men vi skal bruge 12 nye medarbejdere til opstart i april måned, og vi er gået igang med at søge. Bl.a. via avisannoncer med et link til vores hjemmeside (www.bin2bil.dk, red.), hvor man kan gå ind under 'job i Slagelse'.

Tro kopi af Bin2Bil A/S i Holbæk

De kommende medarbejdere kan se frem til en velfungerende arbejdsplads. Det 4.250 kvm. store bilhus på Asienvej i Slagelse er nemlig en nærmest tro kopi af Bin2Bil A/S i Holbæk.

- Vi er så glade for arbejdsgangen i det hus, at vi har valgt at lave huset her nøjagtig mage til det i Holbæk, oplyser Tom Frederiksen, som i øvrigt selv bor i Slagelse.

I sin tale ved rejsegildet konstaterede han bl.a. at det tager lang tid at bygge et bilhus, og der er rigtig mange ting, der skal gå på plads.

- Men vigtigst af alt er, at vi selv tror på det. Og det gør vi!

- Specielt nu, hvor vi kan samle tre mærker i huset med eneforhandling på Volvo i Syd- og Vestsjælland, eneforhandling af Ford i Slagelse-, Skælskør- og Korsør-området, samt nu også eneforhandling af Hyundai i samme område.

Det giver en synergi, som er vigtig for at kunne levere den service og oplevelse, som forbrugerne kræver i dag, fastslog Tom Frederiksen.

- Ingen byggerier sker uden sværdslag, nogle større end andre, men vi løser dem løbende, så nu skal vi blot nå hen til at bilhuset står færdigt til april, hvor vi begynder at flytte ind, og holder Grand Opening d. 1., 2. og 3. maj 2020.