Klik og se annoncen

Teatret Krabasken på Bredegade i Slagelse er godt på vej mod endnu en forestilling. Denne gang er titlen Løgn og latin. En rablende skør farce, og det er vist lige publikums smag.

- Stykket har premiere allerede den 19. januar, men der kan allerede nu meldes om stort billetsalg. Forestillingen er også et rigtig godt grin værd, lover instruktør Nicki Byel. - Stykket er egentlig skrevet i England, og det kan være svært at få alle elementer i en komedie med, når man oversætter det, men det er fantastisk godt oversat af Adam Price.

Humoren går rent ind, forviklingerne er lige efter bogen og forvirringen er komplet. Og endnu bedre, stykket sætter en del normer på spidsen, når vi følger de to inkompetente betjente udfører den svære opgave at fortælle om et dødsfald til et forældrepar på selve lille juleaften. Og dette går selvfølgelig helt galt, når betjentene prøver at undgå sandheden og forældrene misforstår beskeden.

- Ja, nu vil jeg jo ikke afsløre alt for meget, men jeg tør godt love at det bliver - en rablende skør farce, siger Nicki Byel.

Forestillingen spiller ni gange fra d. 19. januar. Billetsalg og flere oplysninger: Krabasken.dk

Medvirkende:

Betjent Blok: Peter Thieme

Betjent Jensen: Dennis Majgaard

Erling Møller: Kaj Jochumsen

Rigmor Møller: Margit Banke

Ilse: Bolette Aagren

Gitte: Line Qwist

Pastor Hans Blehvad: Jesper Nygaard