Klik og se annoncen

Branden i Gundtofts Gård, der pludselig brød ud lørdag aften, gik slemt ud over Slagelses lokale Profil Optik.

Efter fem timers hårdt arbejde kunne Slagelse Brandvæsen, til brillekædens store ærgrelse, fortælle, at branden har forårsaget så omfattende vandskader, at Profil Optik nu er nødt til midlertidigt at lukke butikken ved Fisketorvet. Indtil nye lokaliteter er fundet, vil de bestilte briller blive bragt ud til kunderne personligt.

- Efter at vi fik den triste nyhed, gik vi straks i gang med at producere nye briller til de kunder, der inden branden havde deres nye briller liggende klar til udlevering, ligesom vi har sørget for at få sat netop bestilte briller i produktion. Når brillerne er færdigproducerede, leverer vi dem personligt ud til vores kunders hoveddør, siger Marianne Stock, butikschef i Profil Optik Slagelse.

Arbejder på højtryk

Ifølge butikschefen kan leveringstiden variere fra kunde til kunde, og hun kan derfor ikke give et præcist bud på, hvornår kunden kan forvente at modtage sine briller. Til gengæld kan hun forsikre, at hele teamet fra butikken er i fuld gang, og at bestillingerne vil blive leveret hurtigst muligt.

- Det er naturligvis vigtigt for os, at vores kunder føler sig ordentlig informeret. Derfor har hele holdet fra butikken siden branden været optaget af at ringe rundt til de kunder, der havde briller klar til udlevering. Det er topprioritet, at vores kunder hurtigst muligt får de briller, de har bestilt, siger Marianne Stock.

Også Profil Optiks kontaktlinsekunder kan forvente et opkald i kølvandet på lørdagens brand, og har man brug for et par nye linser, skal man blot ringe og bestille, som man plejer. Så vil Profil Optik sørge for, at de bliver sendt direkte hjem til kunden.

Leder med lys og lygte

Det er stadig uvist, hvornår brilleforretningen igen kan åbne dørene til butikken. Profil Optik Slagelse leder med lys og lygte efter et midlertidigt sted at drive butikken fra, mens lokalerne i Slagelse Midtby bliver istandsat.

Derfor opfordrer Marianne Stock på nuværende tidspunkt kunderne til at følge med på Facebook, hvor Profil Optik Slagelse løbende vil opdatere om situationen