Klik og se annoncen

Årets Dining Week, som involverer 250 danske restauranter, er i fuld gang. Bl.a. hos Vilcon mellem Slagelse og Sørby, som oplever meget stor interesse fra gæsterne.

- Vi er både stolte og rigtig taknemmelige for den store interesse for vores deltagelse i Dining Week. Det er fjerde år, vi er med, og tilslutningen bliver højere og højere for hvert år, fortæller Thue Nielsen, køkkenchef og partner på Vilcon Hotel & Konferencegaard. - I år har vi valgt at servere gris til hovedret, og med desserten er vi smuttet en tur i barndommens gade og har lavet vores fortolkning af en kæmpe eskimo. Der er blevet taget rigtig godt imod retterne, og vi nyder virkelig de her dage, hvor vi kan vise vores dejlige hotel frem på en anden måde. Det er også en rigtig god afveksling for os som personale.

- Så alt i alt er vi bare rigtig glade for at være med, og glæder os til at byde endnu flere gæster velkommen de næste dage.

På billedet ses Thue Nielsen sammen med Marlene Simone Bagge, tjenerelev - og snart udlært!

Se evt. mere om årets Dining Week på www.diningweek.dk

Foto: Evan