Klik og se annoncen

Dining Week, Nordens største restaurantfestival og en unik mulighed for at gå på opdagelse i danske restauranter og få gode madoplevelser, er ikke kun et fænomen i København og andre større byer.

Faktisk er der også mulighed for at få del i glæderne helt lokalt, nemlig på Vilcon Hotel & Konferencegaard mellem Slagelse og Sørby.

- Vi er den eneste restaurant i Slagelse Kommune, som er med, fortæller Thue Nielsen, køkkenchef og partner på Vilcon Hotel & Konferencegaard.

- Vi har ikke a la carte-restaurant til hverdag. Men her har man muligheden for at komme ud og få et rigtig, rigtig lækkert måltid mad til en billig penge: 215 kr. plus 26 kr. i billetgebyr.

Hos Vilcon kan man tilmelde sig Dining Week alle dage, undtagen søndag, fra fredag d. 7. til lørdag d. 15. februar. Menuen byder her på dampet lyssej og stenbiderrogn med bl.a. æblemarineret rosenkål til forret. Hovedretten er grisekrone med timian og citron, puffede store flæskesvær samt rodfrugter. Til dessert vores fortolkning af Kæmpe Eskimo, fortæller Thue Nielsen.

Menuprisen inkluderer San Pellegrino mineralvand. Der er i øvrigt også mulighed for at vælge en vegetarmenu.

Dining Week, som i år afholdes for tiende gang, trækker stadig flere gæster til Vilcon.

- Det er fjerde år, vi er med. Det første år kom der 100 gæster, nu er vi oppe over 400. Så hvis man har kig på weekenden, skal man være hurtig, der er ved at være helt fyldt op.

Vilcon Hotel & Konferencegård har intet med billetsalget at gøre. Billetter bookes via https://diningweek.dk/, hvor man kan se både

Har man lyst til at gøre lidt ekstra ud af turen, er der også mulighed for at overnatte på Vilcon Hotel & Konferencegård til rigtig fordelagtige priser, understreger køkkenchefen.