Klik og se annoncen

Flakkebjerg: Hvad har du der? Hvor har du den fra? Den har jeg aldrig set før - hvordan dyrker jeg den i min have?

Traditionen tro byder Haveselskabet også i år velkommen til det store plantemarked i Flakkebjerg, forsøgsvej 1 i Slagelse.

'Vi har fået lov at låne parkeringspladsen og områderne omkring, og der skal nok blive brug for hver kvadratmeter når de mange biler begynder at stimle sammen', lyder det optimistisk fra arrangørerne.

Markedet åbner kl. 18 for folk, der gerne vil erhverve sig planter, men ønsker man en stadeplads er der adgang fra kl. 17.

Det er der mange der gør, og har man overskud af planter fra sin have eller drivhus, er plantemarkedet det helt rigtige sted at komme af med dem. Det er ikke nødvendigt at reservere plads - man møder bare op med sin bil evt. med sin trailer og stiller op måske med direkte salg fra bagagerummet.

På plantemarkedet finder man helt andre planter end dem, man ser i butikkerne. Specialiteter inden for stauder, træer, udplantningsplanter eller måske specielle planter til drivhuset. Det er også stedet hvor man møder andre havefolk og ligesindede og kan få en god snak og måske løse nogle planteproblemer.

Haveselskabet er til stede med en stand, og her vil man kunne købe kaffe og kage og få en god havesnak.

Plantemarkedet finder sted onsdag den 23. maj.