Klik og se annoncen

'Hvorfor har jeg ikke gjort det for længe siden?'. Det er der iflg. lægeeksamineret fodplejer Tina Iben Hansen mange der spørger sig selv om, når de forlader hendes klinik på Slotsalleen 22B i Slagelse.

- De bliver superglade. Og de ser mere friske ud, smiler Tina Iben. - Fødderne er vores fundament for hele kroppen, men af en eller anden grund er de som regel det sidste, der bliver gjort noget ved.

Men faktisk er der masser af velvære i at ha' velpassede og sunde fødder.

I Tina Iben Hansens klinik starter man altid med et fodbad.

- Og man bliver spurgt om man vil ha' en kop kaffe, smiler Tina, som gennemgår fødderne for at se om der er et eller andet man skal være opmærksom på. Herefter starter selve behandlingen.

- Jeg fjerner alt det, der ikke skal være på fødderne, og finder ud af, hvordan de kan få det bedre. Om der er fodvorter, ligtorne, nedgroede negle - eller man er begyndt at gå skævt. Om der evt. skal indlæg til.

Og man kan roligt vise sine fødder frem hos Tina Iben Hansen.

- For 20 år siden så jeg fødderne på en hjemløs, som ikke havde haft støvlerne af i flere år. Der er ikke noget der slår det, konstaterer hun tørt.

Klinikken på Slotsalleen åbnede Tina Iben Hansen tidligere på året, efter gennemførelse af uddannelsen til lægeeksamineret fodplejer fra Københavns Fodplejeskole. Lokalet var nærmest klar på forhånd, idet der tidligere har været zoneterapiklinik i tilknytning til villaen, og Tina Iben er ikke i tvivl om at hun her er havnet på den rigtige hylde.

- Det er superdejligt, smiler hun.

- Jeg skulle egentlig have været fodplejer, da jeg var 25, og tog ud for at sejle for at spare sammen til uddannelsen. Men så kom DFDS, Tyskland - og Slagelse i vejen.

Men for tre år siden tog hun beslutningen om at nu skulle det være, og idag har klinikken en bred kundegruppe i nærmest alle aldersklasser. - Det ligger vel fra 14 til 83, men samler sig mest omkring de 40-50 årige.

For mange starter forløbet med et gavekort, for siden at blive til en fast vane, som er med til at øge det daglige velbefindende.

Fakta: Tina Iben Hansen, lægeeksamineret fodplejer, Slotsalleen 22B, 4200 Slagelse. Tlf. 20550188.