Klik og se annoncen

I Birkegårdens Haver byder påskedagene på masser af børneaktiviteter som skattejagt og æggeløb, man kan finde chokoladepåskeæg i haverne, male på æg, køre på ATV, ride på æsler m.m. Der er også åbent i butikken og caféen. I caféen vil der være salg af kaffe, hjemmebagt kage, sandwich samt øl og vand, og rabat på sæsonkort, oplyser Anett Sander.

Man kan også opleve moderne kunst.

- Merry Sørensen har malet naturalistiske værker og porcelæn i 48 år. Hun er også indehaver af Birkegårdens Haver, og nu inviterer hun til kunstudstilling i Tumlegården i påsken. Her kan man se moderne kunst, collager og naturalistiske værker.

Merry arbejder i dag med akrylfarver og spartelteknikker. Ud over arbejdet med sine egne værker, har Merry undervist i porcelænsmaling igennem 30 år. Hertil kommer arbejdet med smykkefremstilling, en porcelæns-serie og adskillige kunstudstillinger over hele Danmark. Merrys værker tager udgangspunkt i naturen og dagene omkring Birkegården. Udtrykket er energisk og moderne med friske farver. Værkerne er i varierende størrelser, og de er alle til at købe.

Sæsonens kommende arrangementer er også på plads, og en oversigt er lagt på www.birkegaarden.dk Der er sjove Børnedage, dage, hvor du må tage din hund med, og den årlige Strikkefestival. Der fejres også Sankt Hans i haverne, og uge 42 er Halloween-uge. Eventyrlig Jul byder igen i år velkommen fire fredage, lørdage og søndage frem mod jul.

Sæsonen åbner for alvor den 1. maj 2019 i Birkegårdens Haver.