Klik og se annoncen

Onsdag d. 17. januar tager Vestsjællands Teaterkreds hul på forårssæsonen på Slagelse Teater. Det sker med forestillingen 'I fornuftens land', der åbner op for Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers i denne musikalske fortolkning af Hausgaards maleriske situationsbeskrivelser og karakterer, som får fysisk liv på scenen i en visualisering af det hverdagsmenneske, som Hausgaard ofte så drillende skildrer.

'I fornuftens land' er en co-produktion mellem Vendsyssel Teater og Teatret Møllen, og er dermed et unikt samarbejde mellem Jyllands nordligste og sydligste professionelle teatre med det formål at tegne et tidsbillede og et selvportræt af danskerne og vores land i en musikalsk humorfyldt pause fra hverdagen.

På scenen står Hanne Laursen, Klaus Andersen, Connie Tronbjerg, Hans Holtegaard og Lone Rødbroe - samt kapelmester Mathias M. Gregersen og musiker Simon Eskildsen

Publikum kan opleve 'I fornuftens land' på Slagelse Teater onsdag 17. januar 2018 kl. 19.30. Billetter kan købes på www.teaterkreds.dk eller på teatret fra en time før forestillingen.