Klik og se annoncen

McDonald's i Slagelse holder midlertidigt lukket fra 19.-31. maj. Det skyldes, at restauranten både skal udvides og omstilles til et nyt restaurantkoncept, Din McDonald's, hvor gæsterne blandt andet får mulighed for selv at sammensætte, bestille og betale for deres menu, og hvor maden laves personligt til den enkelte gæst ved bestilling. Udvidelserne af restauranten får også positiv betydning for de kørende gæster, da restaurantens McDrive udvides med to spor, så der er mulighed for at bestille ved to speakerbokse.

De nye muligheder for bestilling betyder samtidig, at McDonald's ændrer måden, maden tilberedes på. Franchisetager Claus Strand ser frem til at vise gæsterne de nye spændende tiltag:

- Når vi den 31. maj slår dørene op til Din McDonald's, så kan borgerne i Slagelse se frem til en ombygget og udvidet restaurant med blandt andet digitale bestillingsskærme. Vi har i andre restauranter gode erfaringer med vores nye koncept, så jeg er sikker på, borgerne i Slagelse bliver glade for det, siger Claus Strand.

- Derudover vil der også være nyheder for de mindste, for mens vi holder lukket, har vi også bygget vores legeland om og gjort det større. Vi er en familierestaurant, så der skal selvfølgelig også være nyheder for de mindste af vores gæster, fortæller Claus Strand.

Burgeren tilberedes specifikt til dig

Indtil nu har det været sådan, at maden på restauranten ofte har været tilberedt på forhånd, men fremover vil al maden som Big Macs, McNuggets og pomfritter blive tilberedt personligt til den enkelte gæst i takt med, at den bliver bestilt. Det betyder, at køkkenet i restauranten i Slagelse også har gennemgået en større ombygning, så det er bedst muligt indrettet til, at personalet kan tilberede gæstens bestilling så hurtigt som muligt, efter ordren er tikket ind. Konceptet kaldes Made4You.

- En anden stor ændring er vores køkken og måden, vi fremover kommer til at lave maden på. Fremadrettet bliver maden tilberedt i det øjeblik, gæsten bestiller den, fremfor forud for bestilling. Det vi kalder Made4You, siger Claus Strand.

Får brug for flere medarbejdere

Det nye restaurantkoncept har, som beskrevet, medført et mere digitalt set up end tidligere set hos McDonald's og selvom de nye digitale bestillingsskærme for fremtiden kommer til at gøre lidt af arbejdet, så betyder det ikke, at restauranten i Slagelse skal ud afskedige medarbejdere. Snarere tværtimod. Erfaringerne viser derimod, at man har skulle ansætte nye medarbejdere i forbindelse med det nye restaurantkoncept.

- Vi skal ikke ud og afskedige medarbejdere. Det handler derimod om, at medarbejderne får nye positioner i køkkenet, hvor der er brug for flere folk og andre kommer ud blandt vores gæster i en værtsrolle, så vores gæster fortsat får en god service, siger Claus Strand.

McDonald's Slagelse er den 33. McDonald's restaurant i Danmark, der konverterer til det nye koncept. Konceptet udrulles løbende i alle McDonald's 88 restauranter landet over de kommende 2 år.