Klik og se annoncen

Af John Hansen

Slagelse Idræts Råd har gennem de seneste år udnævnt såkaldte 'idrætsambassadører'.

Unge dygtige lokale idrætsudøvere, der ikke blot stiler fremad personligt, men også tjener som gode forbilleder for den store, brede idrætsungdom i storkommunen.

Emil Tranegård

For ikke længe siden blev de nye idrætsambassadører hyldet fra den store scene på Nytorv.

Det gjaldt bl.a. Emil Tranegård fra Korsør Roklub.

Om ham fortalte SiR-formand Jørn C. Nielsen:

Til VM i Peru

'Emil er født i Slagelse og har netop afsluttet 9. Klasse på Stillinge skole og starter i 1. g på Slagelse Gymnasium efter sommerferien.

Emil er medlem af Korsør Roklub, der både har roning og kajak på programmet.

En af de nyere discipliner i kajak er surf kajak og her er Emil et stort talent og med på bruttolandsholdet. Emil vandt kommunes Ungdomspris her i2019

Emil vandt senest sølv ved danmarksmesterskaberne - et meget flot resultat - og er udtaget til at repræsenterer Danmark ved VM i Peru her i sommer.

Emil træner ihærdigt og er dedikeret indenfor sin sport, og vi er glade for at kunne udnævne Emil som ny idrætsambassadør.'

Trine fra Abu Dhabi

Og Jørn C. Nielsen om Trine Klemmen fra Frem 83 i Skælskør:

'Trine er 24 år, bosiddende i Korsør og elev i Slagelse Kommunes entreprenørservice i de grønne områder.

Trine har spillet i FREM 83 siden 2014 og er målmand på håndboldlandsholdet for unge med støtte (UMS). Trine har deltaget i Special Olympics i 2015 i Los Angeles og igen i år i Abu Dhabi.

I 2015 blev det til en fornem bronzemedalje som Trine hjemtog og i år i Abu Dhabi blev det til en sølvmedalje med håndboldlandsholdet - fantastisk flot.

Trine er meget ihærdig på både træningsbanen og i kamp og hun betegnes som danmarks bedste målvogter indenfor UMS. Derfor er vi glade og stolte over at kunne udnævne Trine som ny idrætsambassadør.

Kalle fra volley...

Og så om Kalle Madsen fra VKV, som vi tidligere har omtalt udførligt i Søndagsavisen:

'Kalle er 17 år og går i 1. g på Slagelse Gymnasium

Kalle er et pragteksemplar på, hvordan man skal være som eliteudøver - studerende og ikke mindst som menneske.

Han kæmper hårdt for at nå sine mål indenfor volleyball, han er engageret og prioriterer sin skole højt, og så skuffer Kalle aldrig nogle af sine medmennesker, han lever altid op til hvad han lover.

På landsholdet

Kalle fik som debut på volleyball seniorlandsholdet allerede som 17-årig, og det lover godt for fremtiden og havd vigtigt er: Kalle formår at holde begge ben på jorden.

Kalle vandt tidligere i år årets Slagelse Talent og Elite pris og derfor er det en fornøjelse at udnævne Kalle til ny idrætsambassadør!

Og her til venstre på et af vore fotos ser vi SiR-formand Jørn C. Nielsen udnævne Kalle Madsen, VK Vestsjælland, og give begrundelsen for udnævnelsen til idrætsambassadør. De to andre nyudnævnte: Trine Klemmen, FREM 83 og Emil Tranegård, Korsør Roklub ser til.

Flere i front

Ved seancen var flere på scenen.

Tidlgere udnævnte idrætsambassadører troppede nemlig op og hyldede de 3 helt nye ambassadører.

Fra venstre ser vi på det andet foto Stefan Trzepacz, Slagelse Hockey Klub, Josefine S. Andersen, Slagelse Atletik Delta, Silje Kristensen, Korsør Atletik & Motion, Malene Huscher, Slagelse Håndbold klub, Frederik S. Johansen, SVØM Korsør og Korsør Handicap Idræt, Kris Suckow, AK Atlas, formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd, Kalle Madsen, VK Vestsjælland, Trine Klemmen, FREM 83, Skælskør samt Emil Tranegård, Korsør Roklub.