Klik og se annoncen

Mike Kristensen, 25 år, er netop tiltrådt som ny køkkenchef hos Cafe ZigZag på Schweizerpladsen i Slagelse.

Det sker iflg. Dennis Uzundal som led i en større opgradering af restauranten.

- Mike er en meget dygtig kok. Han er udlært fra Skipperkroen i Mullerup og har stor erfaring med i bagagen. En af de ting han vil arbejde med er at sammensætte to- og tre retters menuer, sideløbende med menukortet i restauranten.

- Det kunne sagtens udvikle sig til Månedens Menu, evt. med en tilhørende vinmenu, fortæller Dennis Uzundal, som også oplyser at lanceringen af to- og treretters menuer sker for at ramme det segment, som efterspørger andre ting i forhold til caféretter.

Nye menukort på vej

Også et helt nyt menukort og en ny vinmenu er på vej i Café ZigZag.

- Bl.a. fordi vi for et stykke tid siden formindskede vores menukort - det var der rigtig mange af vore stamgæster, der ikke syntes om. De vil gerne ha' et stort menukort, hvor der er noget at vælge imellem. Vi er nødt til at lytte til vore gæster, og derfor har vi udarbejdet et helt nyt menukort, som samtidig er det mest alsidige nogensinde, i Café Zigzags historie, konstaterer Dennis Uzundal.

- Der er både mange former for sandwich, pastaretter, gode salater og frokostretter, samt helt nye ting, som ikke tidligere har været set i Slagelse - det gælder både frokost- og aftenkortet. Bl.a. også nye bøffer og nye udskæringer af kød, f. eks. tomahawks, som mange kødelskere i dag kører til København efter.

Også et nyt cocktailkort er udarbejdet.

- Der er virkelig mange nye spændende ting over det hele, understreger Dennis Uzundal, som pga. travlheden i december har udskudt lanceringen af de nye menukort til januar.

Han pointerer samtidig at det omfangsrige menukort ikke er en blivende ting:

- Vi er på forhånd godt klar over at kortet er for stort, så vi kommer til at lave en redigering i marts-april, hvor vi beholder de ting, der går bedst.

- Vi arbejder også på at lave en lille ansigtsløftning af selve cafeen, bl.a. vil vi gerne skifte nogle af grundfarverne, og få nogle nye, friske farver ind.