Klik og se annoncen

Henrik Jarl Robert Pedersen, som gennem snart 30 år har været køkkenchef på bl.a. Comwell-koncernens hoteller, herunder Sorø Storkro og Klarskovgaard m.fl., er den ny mand i spidsen for Café 39 ved Stop 39 i Slagelse.

Han er klar med et helt nyt menukort med bl.a. verdens bedste oksekød, hjemmerøget laks m.m.

Den ny chef, som runder de 47 år 1. december og i dag bor v. Lynge Eskildstrup, er helt fortrolig med lokalområdet, og blev headhuntet til opgaven på Café 39.

- Jeg er fra Slagelse, nærmere bestemt Sørbymagle, og jeg har kendt John Nielsen (JN Meat International, som bl.a. flere gange er blevet hædret for verdens bedste bøffer, red.) siden jeg var helt lille. Han ejer i dag også både hotellet og caféen ved Stop 39, og spurgte om jeg ville hjælpe med stedet her, fortæller Henrik Pedersen.

Rigtig god kaffe og rigtig lækker mad

Den udfordring blev taget op.

- Jeg startede d. 1. oktober, og vi er kun lige gået i gang. Det bliver sted med både rigtig god kaffe og rigtig lækker mad, fastslår Henrik Pedersen,

- Her på stedet er det mange forskellige mennesker, der kommer ind ad døren: dem der skal lade Tesla'en op, turister på ferie, hotellets gæster, lastbilchauffører - og helt almindelige mennesker, som kommer ind på tanken, konstaterer Henrik Pedersen, som dermed kan se frem til en bred udfordring. Det skræmmer ham på ingen måde.

- Jeg har prøvet mange sjove ting, det er jeg ikke så bange for, lyder det med et smil fra Henrik, som i høj grad også vil arbejde på at tiltrække lokale gæster fra Slagelse og det store opland.

- Fredag og lørdag satser jeg på at få folk ud at spise ribeye steaks af verdens bedste oksekød, fortæller Henrik, som i det hele taget går meget op i at levere ordentlig mad.

Hjemmelavet mad og god service

- Vores laks ryger vi selv. Alt hvad vi serverer, laver vi selv: de syltede ting, vi bruger i burgerne, marmeladerne til morgenbordet m.m. Og så satser jeg rigtig meget på servicedelen. Den skal vi have med herude, fastslår den erfarne kok, som ikke er i tvivl om at området mangler et godt spisested.

- Der er mange caféer, pizza- og kebabsteder, men der mangler en restaurant, hvor man sammen med sin mand/kone, kæreste kan gå ud og spise en ordentlig bøf.

Smørrebrød - også ud af huset

- Vi satser også på smørrebrød, som vi også sælger ud af huset. Jeg har ansat en medarbejder som er rigtig dygtig til det.

- Vi tager lidt ad gangen, konstaterer Henrik Pedersen, som bl.a. er i fuld gang med at ansætte flere medarbejdere i køkkenet.

- Folk der kan lave mad, som jeg gerne vil ha' det.

Smagsprøver fredag

Det kan man allerede nu få en smagsprøve på. På fredag d. 8. november kl. 12-20 holdes åbent hus i Café 39 på Trafikcenter Allé 4 i Slagelse.

- Vi byder på lidt smagsprøver og lidt at drikke. Du kan se vores nye kort og få en snak med de nye ansigter, lyder det i invitationen fra Henrik Jarl Robert Pedersen. Som i øvrigt også fortæller at et navneskifte er på vej på Café 39.