Klik og se annoncen

Slagelse. Picnicsæsonen er fortsat kørende for fuld damp i denne herlige sommer 2018, og i Anlægget i Slagelse præsenterer man på onsdag 11. juli - mon ikke det også her bliver solskinsvejr - navnet Hitz.

De følger efter den garvede sangtrio Oldfassioned, som optrådte senest - og i øvrigt også gjorde det ved Team Rynkeby Vestsjællands afgang til Paris.

Picnickoncerterne er gratis at møde frem til, hver onsdag fra kl. 18.30 og med afslutning et par timer senere.

Svinger med velklang

Som nævnt er det kommende onsdag 11. juli Hitz, som for første gang skal optræde på picnicscenen i Anlægget ved Parkvej.

De vil efter sigende sørge for, at det svinger med velklang - og skaber minder.

I øvrigt i en uge, hvor Søndagsavisen traditionen tro holder sommerferie. Så I får ikke jeres Søndagsavis før lige først i august igen...

Onsdag den 18. juli optræder i Anlægget Mr Manciniz Orchestra - beskrevet som 'et forrygende liveorkester med swing, blues ballader, krydret med fede soloer, stærke vokaler og korarrangementer.'

Og den 25. juli præsenterer Eigil Hou & Co. Kong Trio - med bl.a. dansk musik, Rasmus Seebach, Gasolin, Tøsedrengene, John Mogensen og mange flere på repertoiret.

Onsdag den 1. august - sommerens næstsidste picnickoncert - har partybandet Medley på plakaten. Så mød blot frem fra hele Vest- og Sydsjælland!