Klik og se annoncen

Pr. 1. januar 2019 er Jesper Dragby, 49 år, ansat som salgschef hos Schultz Automobiler v. Michael og Thomas Schultz, Hyundai i Slagelse.

- Vi fået så stort et modelprogram og så mange flere muligheder med mærket, så det var nødvendigt at ansætte en ny medarbejder i salgsafdelingen, fortæller Thomas Schultz. Han og barndomsvennen Jesper Dragby står efter årsskiftet for forretningens salg af nye og brugte biler, mens Michael Schultz i højere grad tager sig af administrationen.

Jesper har stor erfaring i branchen og har altid arbejdet med biler. Efter endt uddannelse som reservedelsekspedient blev det til job som værkstedsleder i Korsør og derefter i Holbæk i fem år.

Derefter har det stået på salg af biler i nu 24 år. Først i Holbæk, derefter i Kalundborg og senest i hans hjemby, Slagelse, hvor Jesper har været ansat i 14 år hos P.M. Olsen A/S.

- Jeg er jo snart ved at runde et skarpt hjørne og kunne godt tænke mig at kunne målrette min tid og ekspertise omkring ét bilmærke, frem for det til tider stressede job i en flermærke forretning. Og da Thomas, Michael og jeg selv fandt en fornuftig løsning, slog jeg til, siger jesper Dragby.

Tanken om et muligt samarbejde startede, da Thomas og Michael Schultz nylig at udvidede forretningen med ny og større biludstilling, og samtidig med at endnu strengere krav fra bilimportøren kræver ekstra ressourcer for at opretholde det høje serviceniveau, på både værksted og i salgsafdelingen.

- Jeg nævnte for min bror Michael, at hvis der skulle ansættes ekstra bemanding til i salgsafdelingen, var der kun et stort ønske fra min side til, hvem det skulle være, nemlig Jesper Dragby, siger Thomas Schultz. Fremadrettet er det som nævnt Thomas Schultz og Jesper Dragby, der også har erfaring omkring ervhervssalg, som tager sig af salgsafdelingen. - Michael vil stadig ha' sine faste kunder, men tager sig også af virksomhedens administration.

- Et gammelt ønske er gået i opfyldelse, siger Thomas Schultz, som i mange år har haft en drøm om at kunne arbejde og sælge biler sammen med barndomsvennen Jesper.

De to herrer har et langt venskab bag sig og nu kan de kalde sig kolleger hos Schultz Automobiler Hyundai i Slagelse.

Det ny team i salgsafdelingen kan man bl.a. møde ved weekendens nytårskur i forretningen på Bornholmsvej i Slagelse d. 5.-6. januar, samt den følgende weekend, hvor der også holdes åbent hus med præsentation af den ny Hyundai Kona.